Frigul, vântul și temperaturile scăzute pot afecta tenul adulților, dar mai ales al copiilor. În aceste condiții meteo pielea suferă, își pierde strălucirea, devine uscată, însoţită de roşeaţă, mâncărime, senzaţie de înţepătură şi arsură. Cei mai afectați pot fi copiii. Iată de ce este important să folosim regulat creme hidratante, emoliente şi să evităm contactul cu alergenii. 

Produsele care vor proteja pielea bebelușului tău pe timp de iarnă

Ivatherm vine în ajutorul mamei și al copilului cu un concept revoluționar de hidratare, fără parfum și dedicate, în special bebelușilor. Majoritatea mamelor ne-au mărturisit că după ce au încercat produsele le-au adăugat în rutina lor zilnică de îngrijire.

Gama Ivahidra+ are la baza conceptul hidratării pielii din profunzime, pornind de la descoperirea aquaporinelor, premiată cu premiul Nobel în 2003.

Orice proces de îngrijire a pielii începe de la curățare. Gelul de spălare IVAHIDRA+, fără parabeni, non-detergent și hidratant, este opțiunea cea mai sigură. Este recomandat pentru igiena zilnică a pielii uscate, foarte uscate și atopice - pentru față, mâini și corp.

Îngrijirea cu produse cosmetice hidratante, foarte bogate în activi și hrănitoare, consumul de apă și nutriția corespunzătoare sunt factori ce asigură menținerea sănătății și frumuseții pielii, mai ales iarna când hidratarea devine o urgență.

Crema pentru corp IVAHIDRA+ asigură hidratarea profundă datorită ingredientelor sale. 

Produsele care vor proteja pielea bebelușului tău pe timp de iarnă

Conține: Aquaphyline®, extras din panseluțe sălbatice, are un puternic efect de hidratare prin două mecanisme: creșterea producției de apă și limitarea pierderii de apă. Untul de Karité contribuie la hidratarea și nutriția pielii prin aportul de vitamine și acizi grași esențiali, care măresc suplețea straturilor celulare. Alfabisabolol – ingredient natural cu puternic efect antiinflamator și antibacterian. Apa termală Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile ei calmante și antiiritante.

IVAHIDRA+ cremă pentru față este o cremă fără parfum, prezentată într-un tub de 40 ml, care asigură păstrarea cremei în condiții de igienă corespunzătoare pe tot parcursul folosirii ei, este remediul cel mai bun împotriva pielii foarte uscate.

Dintre ingredientele sale (Aquaphyline, Alfabisabolol, Untul de Karite, Uleiul de Jojoba, Apa termală Herculane) cu calități hidratante, antibacteriene, antiinflamatoare și nutritive, ne îndreptăm mai mult asupra unuia singur: uleiul de Jojoba.

Extras din semințele fructului arborelui de Jojoba (Buxus chinensis), este un ulei extrem de bine tolerat de piele. Are însușiri antibacteriene, hidratante, antiinflamatorii și redă echilibrul secreției de sebum al pielii. Foarte emolient, pătrunde adânc în piele, fiind un remediu natural pentru tenul iritabil și pielea foarte uscată.

Alege IVAHIDRA+ pentru hidratarea profundă, imediată și pe termen lung a pielii tale și copilului tău!

Atenție, promoție! La procurarea unei creme de corp IVAHIDRA+, primești cadou un gel de spălare.

Toate produsele Ivatherm le găsești în rețeaua Farmacia Familiei.