mamaplus

Bebelușii născuți in noiembrie. Cele 5 trăsături speciale cu care au fost înzestrați

-
//
12.11.2022

Bebelusii nascuti in noiembrie se pot lauda cu o serie de trasaturi de personalitate care ii vor face sa se distinga de multime. 

De-a lungul vietii, ei vor avea un impact asupra celor din jur, gratie caracterului lor puternic. Sanatatea fizica si cea mentala sunt de partea lor. Si, nu in ultimul rand, au sanse mari sa se nasca cu anumite talente ascunse.

Bebelusii nascuti in noiembrie se nasc voinici

Copiii care se nasc in aceasta perioada a anului sunt ceva mai maricei. In urma unui studiu, s-a constatat ca bebelusii nascuti in sezonul rece au, in general, o lungime mai mare la nastere si cantaresc mai mult. Aceeasi diferenta se va sesiza si in pragul varstei de 7 ani, atunci cand isi vor depasi in inaltime prietenii de aceeasi varsta.

Au sanse mari sa devina buni atleti

Un studiu care a analizat tendintele atletice ale copiilor in scoala, a concluzionat urmatoarele: bebelusii nascuti in noiembrie sunt printre cei mai atletici copii. In general, aceastia au inregistrat o performanta cu 10-15% mai buna decat restul copiilor.

Le place sa mearga la somn mai devreme

Exista o corelatie intre sezonul in care se naste un copil si ora lui preferata de culcare. In timp ce copiii nascuti primavara si vara prefera sa mearga mai tarziu la somn, cei noiembrie vor fi feriti de insomnii. Asadar, daca te pregatesti sa nasti luna aceasta, vesti bune! Vei reusi sa iti culci micutul la timp, fara sa faci prea multe nopti albe.

Sunt hiperconcentrati

Hiperconcentrarea se caracterizeaza printr-o stare de atentie asupra unui singur lucru, eveniment sau individ. In general, acesta este un simptom asociat cu afectiunea ADHD, desi este opus celorlalte simptome (deficit de atentie, hiperactivitate). Aceasta tendinta, atunci cand nu are vreo legatura cu diagnosticul de ADHD, il poate ajuta mult pe copil in anii de scoala, iar mai tarziu, in cariera.

Au sanse mari sa fie longevivi

Un alt studiu realiat de Universitatea din Chicago a concluzionat urmatoarele: persoanele centenare sunt, in general, nascute in noiembrie. Asadar, bebelusul tau are sanse mari sa prinda varsta de 100 de ani, mult mai mari decat orice alt copil nascut in alta perioada a anului.