Există o credință populară total eronată că ținând copilul în brațe, este un mod de a-l obişnui prost sau de a-l creşte prost. Totuși, trebuie menționat că brațele părinților sunt necesare în viața de zi cu zi a bebelușului, așa cum este cazul hrănirii sau dormitului. Nu este absolut nimic în neregulă în a ține atunci când copilul are nevoie.

Unul dintre primele lucruri pe care părinții le cumpără înainte de a se naște copilul lor este căruciorul. Societatea i-a determinat pe părinți să nu conceapă viața fără să aibă un cărucior cu care te poti plimba cu bebelusul tau. Cu toate acestea, trebuie menționat că în trecut nimeni nu folosea căruciorul atunci când plimba copilul. În acest caz, părinții și-au folosit brațele atunci când își transportau copiii.

Deși mulți oameni nu știu există multe beneficii ale ridicării în brațe. Acest tip de creștere ajută la întărirea legăturii dintre părinți și copil, pe lângă îmbunătățirea dezvoltării creierului copilului. În plus, brațele părinților îl ajută pe bebeluș să se relaxeze și să se calmeze. Din toate aceste motive, nu este de prisos să desfășori parentingul în brațe.

O îmbrățișare bună din partea părinților ar trebui să fie prezentă constant în educația copiilor. Nu contează dacă copilul este mic sau are deja o vârstă considerabilă cum este cazul unui adolescent. Nu este nimic mai bun decât o îmbrățișare bună pentru a transmite toată dragostea și afecțiunea copiilor. Din păcate, în societatea de astăzi, îmbrățișările nu se practică mai ales când copilul este mai mare.

Cum să puneți în practică parenting-ul în arme

mamaplus

Este important ca părinții să știe că brațele sunt o nevoie de bază pentru copii. Experții în domeniu sfătuiesc ca părinții să-și țină copiii în brațe încă de când sunt bebeluși. De aici pot folosi căruciorul ca o completare în raport cu educația copiilor lor. Trebuie să lăsăm deoparte credința că a purta copilul în brațe este rău și că îl strică.

Ridicarea brațului nu înseamnă doar ținerea copilului atunci când aveți nevoie sau doriți, ci este și posibilitatea de a face legături sau legături piele cu piele. Dormi lângă ei ca să te calmezi și poate adormi în cel mai bun mod posibil.

Ridicarea sau educarea in brate consta si in imbratisarea copiilor de cateva ori pe zi si in a-i face sa vada ca bratele parintilor vor fi mereu acolo când vor avea nevoie de ei. Merită să oferi o îmbrățișare puternică unui copil pentru a arăta dragostea și afecțiunea care există în familie. Manifestările de dragoste dintre părinți și copii sunt cheie și esențiale pentru o educație adecvată.

Pe scurt, deși astăzi o mare parte a societății poate crede contrariul, Nu este absolut nimic în neregulă să-ți înfășori copiii în brațe. O îmbrățișare bună din partea părinților este esențială atunci când bebelușul se simte în siguranță și se relaxează sau se calmează complet. Daca bebelusul are nevoie de bratele parintilor sai, nu se intampla nimic sa o faca si sa-l poata face pe plac celui mic. Părintele în brațe este o modalitate minunată de a educa copiii și de a oferi semne minunate de iubire, care ajută la întărirea legăturii create și este benefică pentru dezvoltarea copilului.