Cum să tratezi pielea roșie, sensibilă sau inflamată a bebelușului tău

Cum să tratezi pielea roșie, sensibilă sau inflamată a bebelușului tău

0
//
02.05.2018

După naștere, bebelușul trece printr-un proces de adaptare foarte complex. Începând cu respirația din primele clipe de viață și continuînd cu trecerea la mâncarea obișnuită pe la vârsta de 2 ani. Dar între aceste etape mai este și adaptarea pielei cu mediul înconjurător. În burta mamei, pielea bebelușului era protejată de soare, vânt, uscăciuni, microbi și multe alte procese externe, care în viața de zi cu zi sunt inevitabile.

Cum să tratezi pielea roșie, sensibilă sau inflamată a bebelușului tău

Unul dintre primele sfaturi date de către medici proaspetelor mămici este să facă bebelușului baie cu flori de gălbenele măcar în prima lună de viață. Acest lucru este foarte important în procesul de adaptare al celui mic la mediul în care va trăi.

În perioada rece a anului, este necesar să protejăm pielea bebelușului cu cremă, atât după fiecare baie, cât și înainte de a ieși afară.

Acum urmează cea mai complicată parte a procesului.

De care produse să folosim? De la ce companie? Ce ingrediente să conțină și tot așa mai departe?

Compania Weleda vine și de data aceasta cu soluții sănătoase și eficiente.

Special pentru bebeluși a creat gama de produse din gălbenele care pot fi folosite chiar din prima zi de viață. Gama conține:

  1. Baby Băiță Cremoasă cu Gălbenele. Bebelușilor le place baia și ar putea să stea în apă mult timp. Băița cremoasă cu gălbenele de la Welenda este cel mai natural, sănătos și delicat mod de a spăla și proteja bebelușul chiar din primele zile de viață. Adăugați câteva picături în apa pentru baie cu temperatura perfectă de 37 grade și agitați pentru a se dizolva. Faceți băiță fără frică de alergii sau uscarea pielii, căci gălbenelele, ceara de albine și uleiul de migdale previn aceste probleme. După această baie relaxantă, bebelușul va dormi liniștit.
  2. Baby Cremă de Corp Hidratantă cu Gălbenele. Crema de corp conține ulei de gălbenele și de mușețel, care au efect antiinflamator și mențin pielea bebelușului moale și elastică. Iar ceara de albine și lanolina o protejează de iritații. Se aplică ușor și se absoarbe rapid.
  3. Baby Cremă pentru Zona Scutecului cu Gălbenele. Această cremă vă este de mare ajutor atunci când pielea bebelușului este roșie, sensibilă sau inflamată.
  4. Baby Cremă Facială Hidratantă cu Gălbenele. Special creată pentru a proteja de deshidratarea pielei de pe față a bebelușului, copiilor, cât și a adulților. Amestecul natural de extracte vegetale stimulează funcțiile pielii ca aceasta să rămână hidratată. Iar extractul de gălbenele calmează inflamațiile. După baie, se aplică pe față, urechi și buze.
  5. Baby Loțiune de Corp cu Gălbenele. Amestecul de gălbenele și migdale este ideal pentru păstrarea fineții pielii bebelușului. Poate fi folosit pentru curățarea și hrănirea pielii chiar din prima zi de viață. Poate fi folosit și în loc de șervețel umed. Adăugăm puțină loțiune pe un material sau disc de vată cu care vom șterge blând pielea. Extractul de gălbenele curăță bine și delicat, fără să afecteze stratul protector al pielii.
  6. Baby Loțiune de Curățare și Șampon cu Gălbenele. Este un produs multifuncțional perfect pentru bebeluș. Curăță delicat atât corpul, cât și părul acestuia. Nu irită ochii, iar bebelușul va primi plăcere de la acest proces. Extractele de plante precum susanul, migdalele și gălbenelele au un efect calmant și hrănitor, lăsând pielea moale, iar părul mătăsos și ușor de pieptanat.
  7. Baby Ulei pentru Corp cu Gălbenele. Este un ulei calmant, protector și hrănitor pentru piele, cu efect de încălzire datorită conținutului de gălbenele. Este perfect pentru masaj și se absoarbe ușor. Poate fi folosit cu încredere mai ales pe pielea cu tendință spre dermatită atopică. Extractul de mușețel, migdale și gălbenele calmează iritațiile.

Cum să tratezi pielea roșie, sensibilă sau inflamată a bebelușului tău

Este foarte important de știut că produsele de mai sus sunt testate dermatologic și nu conțin materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi, parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetici.

Special făcute pentru bebeluși, aceste produse sunt create cu dragoste și mare atenție. Conțin doar produse naturale și prietenoase cu pielea fină și sensibilă a micuților. Plantele medicinale folosite sunt crescute natural chiar în grădinile companiei. Metodele de fabricație sunt unice, naturale și testate de mai bine de 100 de ani.

Numărul persoanelor care folosesc produsele acestei companii, pentru toată familia, crește considerabil de la an la an. Impresiile lor pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei. Acest lucru motivează echipa Weleda și le dau încredere și dorințe spre noi realizări.

„Compania Weleda are misiunea de a crea produse care să răspundă nevoilor tuturor chiar de la naștere.Începând cu  îngrijirea feței și a corpului, îngrijirea bărbaților, deodorante, maternitatea și gamele pentru copii, igiena orală, sucurile și siropurile și terminând cu ceaiurile din plante. Weleda însoțește viața de zi cu zi a întregii familii, prin tratamente tot mai blânde și eficiente.”- Revista ELLE.

Ne găsești în farmacii, pe site-ul organik.md, pe pagina de facebook sau pe str. Mitropolit Varlaam, 46.