Cu cât e mai fină pielea bebeluşului, cu atât mai multă grijă necesită. Din acest motiv, pentru îngrijirea chiar din primele zile de viaţă, e necesar să fie folosite produse de calitate, care să-l protejeze, pentru a evita încălcarea echilibrului natural cu arome şi conservanţi chimici.

Cea mai bună îngrijire pentru pielea bebelușului tău

Specialiştii de la Weleda au elaborat o gamă de produse pentru bebeluşi cu pielea deosebit de sensibilă, până la cea afectată de neurodermatită. Nalba albă hidratează pielea sensibilă a bebeluşului şi o protejează de factorii nocivi. Această gamă este cea mai delicată formulă elaborată de Weleda, împreună cu experţi în pediatrie. Ba chiar mai mult, Weleda Nalbă albă poate fi folosită şi de către adulţii cu piele sensibilă. Gama conţine loţiune, cremă de faţă şi cremă sub scutec.

Cea mai bună îngrijire pentru pielea bebelușului tău

Loţiunea de corp are efect hidratant, calmant şi răcoritor, reduce mâncărimea. Conţine extract de nalbă albă, ulei de cocos şi de susan.

Cea mai bună îngrijire pentru pielea bebelușului tău

Crema de faţă calmează şi reconfortează pielea sensibilă sau iritată. Conţine extract de nalbă albă, panseluţă, migdale dulci, ceară de albine şi nucă de cocos. Se aplică zilnic pe pielea curată.

Crema pentru zona scutecului previne roşeaţa, protejează împotriva umezelii, hrăneşte şi protejează pielea sensibilă a bebeluşului. Este alegerea ideală pentru îngrijirea din prima zi de viaţă. Conţine extract de nalbă albă, panseluţă, ulei de cocos, ceară de albine şi oxid de zinc. Se aplică zilnic pe pielea curată.

Cea mai bună îngrijire pentru pielea bebelușului tău

Pentru că această gamă este destinată bebeluşilor dar şi adulţilor cu piele hipersensibilă, ea nu conţine parfumuri, conservanţi, sau coloranţi. Pe post de materie primă sunt folosite extracte din uleiuri minerale. Sunt produse certificate şi testate dermatologic de cea mai înaltă calitate, la fel ca toate produseleWeleda, de altfel.

Un copil liniştit şi sănătos este egal cu o mamă fericită! Ai grijă să-i oferi puiului tău tot ce-i mai bun.

Găsești întreaga gamă de produse Weleda pe www.biorganic.md sau la BIOrganic Raw Cafe.