mamaplus

Un moldovean din Spania ar fi omorât cu sânge rece o copilă de 14 ani

-
//
12.04.2022

Caz șocant în Spania. Un moldovean în vârstă de 32 de ani și-ar fi omorât vecina de 14 ani care se întorcea de la școală. Cazul tragic a avut loc la începutul lunii aprilie. Potrivit presei spaniole, ajunsă în fața blocului, unde aceasta locuia cu familia, copila a sunat la ușă. Văzând că fetița de câteva minute tot nu intră în casă, fratele său mai mare a coborât în scara blocului pentru a verifica dacă sora sa este bine.

Ajuns la primul etaj acesta a văzut că scările sunt pline de sânge, iar urma duce spre apartementul vecinului care s-a dovedit a fi un moldovean care se mutase în blocul lor acum 3 săptămâni. Băiatul l-a chemat imediat pe tatăl său. Cei doi au încercat să deschidă ușa apartementului, însă fără rezultat.

La scurt timp, la fața locului au ajuns oamenii legii. După deblocarea ușii fetița a fost descoperită zăcând la podea, însângerată, cu multiple răni și fără semne de viață.

Presupusul ucigaș s-a baricadat într-o cameră și a încercat să-și pună capăt zilelor, însă a fost salvat și acum se află internat la spital.

Presa spaniolă mai scrie că moldoveanul a mai fost tras anterior la răspundere pentru hărțuire sexuală. De asemenea, vecinii au povestit jurnaliștilor că au observat că bărbatul avea un comportament ciudat.

Familia fetiței a menționat că nu se cunoștea cu noul lor vecin.