mamaplus

Un bebeluș de doar două luni a murit la bordul unui avion, în brațele unei pasagere

-
//
22.04.2019

O fetiță în vârstă de doar două luni a murit în brațele unei pasagere, în urma unei urgențe medicale la bordul unui avion AirAsia care efectua un zbor din Kuala Lumpur spre Perth, în Australia, scrie digi24.ro.

mamaplus

Bebelușul se afla la bordul avionului alături de părinții săi din Arabia Saudită.

„Zburând acasă dinspre Malaezia, în această dimineață, am fost pusă într-o situație extrem de dificilă. Un nou-născut și-a dat ultima suflare în brațele mele”, a scris pe Facebook Nadia Parenzee, pasagera care a stat cu bebelușul până în ultima clipă.

Parenzee spune că o însoțitoare de zbor i-a cerut să ia bebelușul în brațe, care era neliniștit și plângea încontinuu de la decolare.

„M-am oferit să îi ajut pe părinți, pentru că vedeam că și ei erau incredibil de stresați. Am închis puțin ochii și m-a trezit însoțitoarea de zbor, care m-a rugat să o ajut. Părinții mi-au dat bebelușul în brațe, se vedea disperarea în ochii lor, și au început să se roage. Apoi fetița și-a dat ultima suflare în brațele mele și corpul ei a devenit brusc moale. Am știut că s-a întâmplat ceva îngrozitor și am țipat în avion după un medic”, a povestit pasagera.

Ea a adăugat că micuța a fost resuscitată în zadar timp de două ore și jumătate: „Inima mea este amorțită și nu mai știu cum să mă simt. Dar sunt sincer onorată că am putut să o țin în brațe și să spun o rugăciune înainte să moară”.

Deocamdată, nu se știe de ce a murit bebelușul, iar poliția a declarat că este așteptat rezultatul autopsiei.

Sursa: publika.md