mamaplus

Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund! Cei doi au fost surprinși împreună la o petrecere (VIDEO)

-
//
10.10.2019

Sunt de doi ani împreună, dar au preferat să păstreze discreția atunci când vine vorba despre viața lor personală. Smiley (36 de ani) și Gina Pistol (37 de ani) nu au făcut niciodată risipă de gesturi romantice în public și nici nu au vorbit prea mult despre ceea ce îi leagă. Chiar și așa, încetul cu încetul, vedetele au început să fie mai deschise când sunt întrebate de persoanele care le fac inima să tresalte.

Gina Pistol a acordat un interviu pentru Elle, în care a lăsat la lumină câteva detalii prețioase, de suflet, despre ceea ce trăiește alături de Smiley. A explicat și de ce preferă să păstreze totul departe de cei care nu le sunt apropiați.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei”, a spus vedeta TV în cadrul interviului.

Despre greșelile făcute în trecutul amoros, Gina a vorbit tot în interviu, făcând referire la procesul de maturizare prin care a trecut în acești ani și la ce a învățat să nu mai facă în relația cu Smiley.

„Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a spus gazda emisiunilor „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

Mai mult, cei doi au fost surprinși împreună la petrecerea lui Mario Fresh. Vezi video AICI!

Sursa