mamaplus

Primele imagini cu un nou-născut al cărui tată are 89 de ani, iar sora – 65 de ani

-
//
08.07.2020

Bernie Ecclestone, fostul patron al Formulei 1 până în 2017, a devenit din nou tată, la aproape 90 de ani. Fabiana Flosi, 44 de ani, a adus pe lume, săptămâna trecută, un băieţel, pe nume Ace.

Fabiana Flosi a născut în Elveţia, la Interlaken, şi nu a existat niciun fel de complicaţie, în ciuda vârstei mamei.

Din căsniciile anterioare, cu Ivy Bamford, respectiv Slavica Radic, Ecclestone mai are trei fete: Deborah – 65 de ani, Tamara – 36 şi Petra – 31. Slavica Radic este mama ultimelor două.

Cum tatăl său are o avere uriaşă – estimată la aproximativ 2,5 miliarde de lire sterline, pe Ace îl aşteaptă o viaţă de lux.

mamaplus

Printre proprietăţile impresionante ale lui Bernie Ecclestone se regăsesc: un avion privat Dassault Falcon 7x (evaluat la 40 de milioane de lire), o cabană în Aplii Elveţieni (23 de milioane de lire) sau un yacht (n.r. Petara – numit după fiicele sale, Petra şi Tamara), evaluat la 30 de milioane de lire.

Bernie Ecclestone mai deţine Hotel Olden, în Gstaad, dar şi muntele Glacier 3000, o destinaţie de vis în Alpii Elveţieni. Soţia sa, Fabiana, este proprietara unei plantaţii de cafea în Brazilia.

mamaplus