mamaplus

O tânără gravidă a agresat o polițistă pentru că i-ar fi oprit petrecerea la miez de noapte

-
//
04.08.2020

O femeie însărcinată în șapte luni a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru că a agresat o polițistă. Incidentul a avut loc recent în Hunedoara.

Tânăra gravidă, mamă a trei copii, s-a dezlănțuit asupra polițistei după ce aceasta a intervenit şi a oprit cheful organizat în miez de noapte, la care participa şi agresoarea.

Judecătoria Hunedoara condamnat-o pe tânăra de 34 de ani la şapte luni de închisoare, cu suspendare, pentru infracțiunea de ultraj, săvârşită asupra unei polițiste.

Femeia a fost anchetată, sub măsura controlului judiciar, după ce, în seara de 18 mai ar fi agresat o femeie, cu funcția de agent de poliție.

„Inculpata, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a arătat că ea nu a ascultat muzică şi a devenit recalcitrantă la adresa organelor de ordine publică, chiar atingând-o cu palma peste gură pe agenta de poliție şi împingându-l uşor pe jandarm. Organele de ordine publică au încercat să o calmeze şi au invitat-o în apartament, au sancționat-o contravențional, apoi au plecat de la adresă.

Ulterior, inculpata a apelat SNUAU 112, arătând că ar fi fost agresată de nişte polițişti care fuseseră la ea, dar fără ca vreun echipaj de poliție să se deplaseze la aceasta. Apoi, la ora 01:17, sus-numita a apelat din nou 112 reclamând un scandal. Din nou s-au deplasat la fața locului mai multe patrule, printre care şi cea formată din agenta de Poliție şi sergentul major – jandarm. Nu a fost observat să fie vreun scandal, astfel că inculpata a fost întrebată de ce a recurs la apelul de urgență.

Aceasta nu a răspuns la întrebare, însă a adresat injurii în mod repetat organelor de ordine publică şi s-a manifestat agresiv, acuzând că ar fi fost bătută anterior. Aceasta s-a apropiat amenințător de polițistă, iar sg. maj. şi-a interpus mâna între cele două pentru a nu-i permite să ajungă la colega sa de patrulă, moment în care inculpata s-a manifestat agresiv fizic față de acesta, lovindu-l în picior, ceea ce l-a determinat pe sg. maj. să încerce să o imobilizeze.

Polițista a încercat să îl ajute, dar femeia a prins-o de păr şi a tras-o în apartament, unde a lovit-o cu palmele peste față. În cele din urmă, la intervenția altui polițist, inculpata a fost imobilizată şi încătuşată, după care a fost dusă la sediul Poliției Municipiului Hunedoara”, se arată în dosarul penal.