mamaplus

O mamă şi cinci copii trăiau în casă cu un cadavru. Un băiețel de 3 ani, găsit mort într-o pungă, în congelator

-
//
27.06.2022

Descoperire macabră într-o locuință din SUA. Cadavrul unui copil de trei ani, văzut ultima dată în luna martie a fost găsit într-un congelator. În casa respectivă mai locuiau alți cinci copii. Poliția a ridicat cadavrul copilului, Chase Allen, aflat în descompunere dintr-o casă din orașul Detroit din statul american Michigan. Copilul era orb şi avea mai multe dizabilități, iar ultima dată fusese văzut în luna martie, a mărturisit pentru presa străină bunica lui.

Familia a povestit că mama lui în vârstă de 30 de ani ar fi spus de mai multe ori că nu se poate descurca cu copilul din cauza deficiențelor lui şi ar fi cerut astfel ca acesta să fie luat la o casă de copii. Apropiații spun că reprezentanții CPS (Crown Prosecution Service) au făcut zeci de vizite la casa lor, însă niciodată nu li s-ar fi permis să intre pentru verificări. 

În momentul în care femeia a refuzat să coopereze cu polițiştii şi ar fi încercat să fugă, oamenii legii au bănuit că eva nu este în regulă şi au mers să investigheze.

Cadavrul copilului, ținut în frigider

Au intrat în casă și au găsit cadavrul lui Chase într-un congelator din subsol, precum și alți cinci copii care trăiau în mizerie. Femeia a fost arestată în timp ce cei cinci tineri supraviețuitori au fost transportați la spital şi consiliați în prealabil de un psiholog.

Bunica băiatului, Toni Haynes, a spus că ea și alți membri ai familiei au solicitat în nenumărate rânduri ajutorul CPS pentru ca cei mici să fie luați din casa respectivă.

Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate cel întâmplate.