mamaplus

O mamă cu patru copii din Căușeni a ajuns pe drumuri, după ce casa în care locuiau a luat foc

-
//
18.07.2022

Patru copii au fost salvați dintr-un incendiu, după ce casa în care locuiau a luat foc noaptea trecută. Nenorocirea a avut loc într-o gospodărie din satul Sălcuța, raionul Căușeni. Incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 2:00, în bucătăria de vară. Din cauza că ușile și ferestrele erau deschise, focul s-a extins cu repeziciune.

Totul s-a petrecut în timp ce familia dormea. La un moment dat stăpâna casei ar fi auzit un trosnet, iar când s-a trezit din somn, locuința era acoperită cu fum în totalitate. Femeia a reușit doar să scoată copii afară, iar într-o fracțiune de secundă din bucătăria de vară a izbucnit flacăra.

Până la venirea pompierilor, vecinii au încercat să stingă incendiul, dar fără niciun rezultat. Acum familia rămas cu cei patru copii pe drumuri, majoritatea bunurilor din casă au ars, inclusiv toate electrocasnicele.

Potrivit Direcției Situații Excepționale Căușeni, în ultimele 24 de ore două gospodării din raion au fost cuprinse de flăcări. Ambele din cauza rețelelor de electricitate defecte. Pompierii urmează să efectueze o expertiză pentru a elucida toate circumstanțele producerii celor două incendii.