mamaplus

O fetiță de 6 ani a fost supusă unor torturi crunte: închisă în cușcă pentru câini, nemâncată, nespălată și bătută

-
//
15.02.2024

O femeie de 33 de ani și un bărbat de 37 de ani, cuplu, din Pennsylvania, SUA, sunt acuzați că și-au torturat fiica de șase ani, închizând-o într-o cușcă de câine noaptea.

mamaplus

O anchetă a început pe 6 februarie, atunci când poliția a fost trimisă la locuința cuplului, fiica lor fiind inconștientă.

Când au ajuns, ofițerii au găsit o locuință mizerabilă, plină de fecale de animal, gunoaie și urină, iar în sufragerie era montată o cușcă pentru câini în care se aflau pături, scrie dailymail.co.uk.

Bărbatul a fost cel care a sunat la 911, după ce fiica lor ar fi suferit o criză în timp ce un alt copil din casă a vrut să o spele. Minorii au spus polițiștilor că fata era închisă în cușca pentru câini și bătută cu o mătură.

Un procuror a declarat că bărbatul nu a lăsat ofițerii să intre în casă și că a scos-o pe brațe pe fiica sa. Fata avea trupul acoperit de răni și se credea că are septicemie. Când a ajuns la spital, medicii au descoperit că avea hipotermie, având o temperatură de 31,5 grade.

Dintre toți cei șase copii care locuiau în casă, doar această copilă a fost supusă unor torturi crunte.

Patru dintre ceilalți erau tot copiii cuplului, în timp ce un altul era un nepot. Cel din urmă a spus polițiștilor că fata era legată la mâini și picioare și era lăsată nespălată. Un alt copil a declarat că părinții voiau ca fata să-și mănânce propriile fecale.

„Copilul de 6 ani era lăsat dezbrăcat în cușcă și fără mâncare. Era pedepsită dacă reușea să iasă și să își ia de mâncare”, a mai spus procurorul.

În locuință se mai aflau opt câini și două pisici, polițiștii descriind-o drept „o casă de nebuni”.

Restul copiilor, dar și animalele familiei au fost luate de autorități.

sursa