mamaplus

O femeie din Ștefan Vodă a găsit cadavrul fiului său atârnat de o scară

-
//
03.07.2024

O femeie din raionul Ștefan Vodă și-a descoperit astăzi, 3 iulie, fiul strangulat, atârnat de o scară.

mamaplus

Totul s-a întâmplat în această dimineață, 3 iulie, în jurul orei 05:15, în localitatea Cioburciu din raionul Ștefan Vodă, transmite pulsmedia.md.

Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din Cioburciu. Acesta locuia cu mama sa și cu două surori mai mici, tatăl fiind plecat în străinătate la muncă.

Acesta, pe parcursul zilei de ieri, 2 iulie, ar fi consumat alcool cu amicii din localitate, iar în această dimineață a fost găsit de mama sa spânzurat, atârnat de o scară din gospodărie.

Potrivit oamenilor din localitate, tânărul era o persoană închisă în sine, nu ar fi avut în timpul apropiat conflicte cu rudele sau alte situații dificile. Tentative anterioare de a se sinucide nu a avut, dar le spunea des rudelor că s-a săturat de viață și că se va strangula.

Medicul legist nu a găsit semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, iar oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care a murit tânărul, dar și motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest disperat.