mamaplus

O fată cu handicap a fost violată de tatăl ei. Mama încearcă să-i găsească scuze soțului, deși a recunoscut fapta

-
//
27.03.2024

Destin îngrozitor pentru o tânără din județul Vaslui, care a fost violată de tatăl ei. Fata de 20 de ani, care are un anume grad de handicap, crescuse într-o familie de asistenți maternali, dar se întorsese de câteva luni în familia naturală.

mamaplus

După ce agresiunea sexuală a ieșit la iveală, individul de 46 de ani a fost arestat pentru viol.

Abuzurile au ieșit la iveală în urmă cu o lună, după ce fata de 20 de ani, care învăța în clasa a IX-a la o școală specială, le-a povestit cadrelor didactice că tatăl ei a violat-o de mai multe ori, acasă. Profesorii au sunat la 112, iar polițiștii au început o anchetă. Pentru că abuzul s-a confirmat, individul de 46 de ani a fost arestat. O apropiat a familiei confirma violentele.

Femeie: „A băut niște rachiu, a venit acasă și s-a pus în pat, acolo. Și când a văzut-o a zis că i-a dat o palmă."

Chiar și acum, mama victimei încearcă să-i găsească scuze soțului ei, cu toate că el i-a mărturisit ce a făcut.

Mama fetei abuzate: „Mi-a spus, i-a fost frică să-mi zică pe loc atunci. A recunoscut și a spus ”mă jur pe ce vrei că eu decât o singură dată, că m-a chemat ea să fac așa ceva".”

Fata e încadrată în gradul II de handicap și până acum 3 luni a fost în grija unor asistenți maternali. Apoi a cerut să revină în casa părinților naturali. În timpul săptămânii locuia la internatul unei școli speciale, iar în weekend venea acasă la părinți.

Romeo Crețu, purtător de cuvânt DGASPC Vaslui: „Cazul a fost închis, a încetat măsura în anul 2023, la cerere. Persoana în cauză a dorit să se întoarcă în familie."

Ancheta poliției continuă. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 10 ani de închisoare.

sursa