mamaplus

O adolescentă de 16 ani și-a pus capăt zilelor din cauza dragostei

-
//
17.05.2022

Sfârşit tragic pentru o adolescentă de 16 ani din Vaslui. Alina, elevă în clasa a X-a la Liceul Tehnologic “Petru Rareș“ din Bârlad, la o clasă de profesională, a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa, lăsând un bilet de adio tulburător bunicii care o crescuse, motivându-şi gestul fatal.

Adolescenta a fost găsită spânzurată, într-o clădire dezafectată, situată la aproximativ 250 metri față de Halta CFR Gara Banca.

În biletul de adio, fata i-ar fi povestit bunicii că pleacă din această lumea cu fruntea sus, dar şi că era îndrăgostită de un băiat din sat, dar cei doi nu puteau fi împreună pentru că familiile lor nu se înţelegeau.

Alina a fost abandonată de mamă pe când avea doar un an, iar de atunci femeia nu s-a mai interesat de soarta copilei. Tatăl fetei lucrează în străinătate, iar acum a venit să îşi conducă fiica pe ultimul drum.

Pe reţelele de socializare, Alina posta mesaje triste. “Cu puțin fard și un zâmbet dulce vei ascunde clar că inima îți plânge”, “plâng grav..”, “Strigătul sufletului nu se aude niciodată” “, “Uneori cel mai frumos zâmbet ascunde cele mai grele dureri… fericirea este ceea ce mimăm unii dintre noi în fiecare zi.” “Uneori aș vrea să mor, oricum nu voi lipsi nimănui…”.

mamaplus