mamaplus

Michael Bublé, total schimbat după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer

-
//
06.12.2021

Nu poate fi ceva mai dureros pentru un părinte decât vestea că un copil al său suferă de o boală grea. Cântărețul canadian Michael Bublé a dezvăluit cât de mult l-a schimbat lupta cu cancerul a fiului său mai mare, care a fost diagnosticat cu cancer la ficat, în 2016.

Noah avea pe atunci trei ani. Băiețelul a împlinit acum 8, iar boala a intrat în remisie. Artistul în vârstă de 46 de ani a acordat un interviu revistei People, unde a vorbit despre această perioadă greu încercată. Michael Bublé a mărturisit că după această experiență, viața sa este mult mai profundă.

”Nu doresc această durere niciunui suflet, însă când treci prin asemenea experiență, când simți cu adevărat frica şi pierderea, sentimentele acestea te schimbă şi te determină să trăieşti mult mai profund. După ce ai simțit aceste lucruri, vei putea să te bucuri şi să trăieşti intens, să înțelegi ce înseamnă cu adevărat bucuria, recunoştința, fericirea.”, afirmă artistul.

Cuplul Michael Bublé şi Luisana Lopilato au împreună trei copii. Noah, 8 ani, Elias, 5 ani, şi fetița Vida, în vârstă de 3 ani. Noah a fost diagnosticat cu cancer în 2016 şi, din fericire, a intrat în remisie în 2017. Michael Bublé le-a mărturisit celor de la People: ”Bunicul meu obişnuia să spună. Blestemul de azi poate fi binecuvântarea de mâine.”

mamaplus

Când fiul său atât de încercat a împlinit 8 ani, artistul i-a scris un mesaj emoționant: ”Azi, eroul meu împlineşte 8 ani. Nu am cunoscut pe nimeni atât de curajos, de bun, de sufletist. Nu voi putea vreodată să exprim cât sunt de mândru, dragostea mea şi a lui mami se îndreaptă spre tine. Ne-ai binecuvântat viețile în toate modurile. Sperăm şi noi ca Dumnezeu să te binecuvânteze în această zi specială.”

Michael Bublé a vrut să marcheze acest moment special al aniversării lui Noah pe pagina sa oficială de Instagram.

mamaplus