mamaplus.md

Meghan Markle a fost exclusă din familie

-
//
21.01.2019

La ziua de naștere a lui Kate Middleton nu au fost prezenți Prințul Harry și Meghan Markle. Acest fapt demonstrează încă o dată că cele două cumnate au o relație tensionantă.

mamaplus.md

Bârfele despre relația proastă dintre Meghan Markle și Kate Middleton nu circulă de ieri, de azi. Acestea au explodat în preajma nunții Ducesei de Sussex, care, atunci, și-ar fi făcut cumnata să plângă, din cauza pretențiilor exagerate avute cu privire la rochița pe care trebuia să o poarte fiica lui Kate, Prințesa Charlotte. Apoi, a urmat mutarea lui Meghan și a Prințului Harry de la Palatul Kensington, ceea ce a alimentat zvonurile că între cei doi frați s-a adâncit prăpastia.

Momentul în care Prințul William, de Crăciun, pare să o fi ignorat în mod deliberat pe Meghan a contribuit și el, dar totul a culminat cu aniversarea lui Kate Middleton, care, recent a împlinit 37 de ani, unde Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost invitați!

Meghan și Harry au fost marii absenți de la petrecere

La petrecerea pe care Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a dat-o de ziua ei, au fost invitați prieteni apropiați, dar și nașii copiilor, însă de la masă au lipsit tocmai fratele Prințului William și cumnata lor – Prințul Harry și Meghan Markle. Evident că o asemenea absență notabilă nu a putut rămâne neremarcată, cu toții întrebându-se cât de proaste sunt relațiile, de fapt, între cei patru, dacă Ducii de Sussex au lipsit de la un asemenea eveniment important de familie. Evident, acum a devenit clar că între Meghan, Harry, Kate și William s-a instalat o barieră aproape de netrecut.

Kate și Meghan sunt „două caractere foarte diferite”

Chiar în cursul acestei spăptămâni, în cadrul unei emisiuni televizate, cele două ducese au fost descrise ca fiind „două caractere foarte diferite”, unul dintre comentatori sugerând că Ducesa de Cambridge se simte amenințată de către Meghan. Jurnalista Carole Malone spunea în documentarul Kate V Meghan: Prințesele la război: „Kate este trandafirul englezesc cel mai ales. A mers la școli private, nu a fost niciodată o feministă în felul în care este Meghan; nu și-a exprimat niciodată opiniile în mod direct. Pe de altă parte, Meghan este o fată asumată. Provine dintr-un cu totul alt gen de familie. Una disfuncțională – părinții ei au divorțat, iar Meghan a trebuit să lupte pentru tot ce are, așadar sunt două caractere foarte diferite.

Pe scurt, chiar dacă cele două se străduiesc să-și rezolve problemele, cel puțin aceasta este impresia pe care au lăsat-o de Crăciun, când au fost foarte zâmbitoare una cu cealaltă, concluzia generală a fost că Ducesa de Cambridge nu și-a invitat cumnata la ziua ei pur și simplu pentru că nu a vrut să fie eclipsată de către Meghan…  Cineva comenta, cu umor, că dacă, în Primul Război Mondial, trupele germane și britanice au putut lăsa vrăjmășia la o parte pentru a juca o partidă de fotbal, ar putea și Kate și Meghan să uite de animozități și să joace împreună o partidă de scrabble…

Sursa: viva.ro