mamaplus

Masha și Ursul au ajuns la Bălți și Chișinău! Cum s-au distrat cei mici în acest weekend

-
//
11.06.2019

După ce a făcut senzație în România, turneul personajelor din cel mai urmărit serial de desene animate rusesc „Masha și Ursul” a ajuns în Republica Moldova. Spectacolul „Masha și Ursul - poveste cu detectivi” a adunat în acest weekend sute de fani la Chișinău și Bălți. Turneul este susținut de Kaufland Moldova din dorința de a oferi copiilor momente de bucurie.

mamaplus

Spectacolul „Masha și Ursul – poveste cu detectivi” a adus pe aceeași scenă personajele preferate ale celor mici, mascote, musical, elemente de acrobație și circ, baloane, alături de decoruri spectaculoase care au recreat o atmosferă plină de suspans și peripeții, ce i-a ținut pe spectatori pe marginile scaunelor, făcându-i totodată parte din poveste. Și de această dată mascotele Kuniboo au venit la eveniment și i-au ținut în priză pe cei mici, oferindu-le momente unice în pauzele spectacolului.

mamaplus

Ideea turneului pornește de la povestea populară rusească „Masha și Ursul” care povestește istoria unei fetițe pe nume Masha, ce locuiește în pădure alături de Ursul Michka și de animăluțele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume, iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi și difuzate în peste 25 de țări.

În cadrul spectacolului, Masha, Ursul și prietenii lor încep pregătirile pentru a sărbători Ziua Mondială a Vrăjitoriei. Deodată, toate gustările delicioase și chiar și frigiderul dispar, ca prin magie! Masha descurcă ițele acestui caz, ca un mare detectiv, și descoperă sursa vrăjilor misterioase. Pentru cei curioși, se poate spune doar că și cel mai înfricoșător vrăjitor poate deveni alb și pufos, dacă este tratat cu bunătate și înțelegere. 

Pentru cei care nu au reușit să ajungă la eveniment, pot să răsfoiască fotografiile pline de emoții ale poveștii cu detectiv.