mamaplus.md

Începe Campania Socială „Cadoul din cutia de pantofi”

-
//
06.11.2018

Pentru al patrulea an consecutiv, Doina Cernavca organizează proiectul social „Cadoul din cutia de pantofi”. În acest an, campania va demara pe data de 12 noiembrie, la ora 12:00, și va dura până la 23 decembrie. 

mamaplus.md

În această perioadă, doritorii de a face un bine, pot aduce darurile în orice local Oliva Restaurant și Tucano Coffe Moldova, scrie clubulnostru.md

Ce trebuie să conțină „Cadoul din cutia de pantofi”?

Totul este foarte simplu: se ia o cutie de pantofi, se împachetează cu hârtie pentru cadouri, iar în cutie puteți pune tot ce poate aduce bucurie unui copil (de la nou născut până la 15 ani): rechizite școlare, jucării, obiecte de igienă personală (periuță/pastă de dinți, șampon, gel de duș), cărți, îmbrăcăminte (căciuliță, fular, mănuși, ciorapi colorați), dulciuri (biscuiți, napolitane, bomboane). Neapărat adăugați și o scrisoare pentru cel sau cea care va primi cadoul și nu uitați să lipiți pe cutie informație pentru organizatori, ca să știm cui să ducem cutia – de exemplu, „Pentru un băiețel de 8 ani, de la mine și fratele meu Dragoș”.

Campania națională „Cadoul din cutia de pantofi” este implementat de către asociația ”Ajută un Om!”. Sunt invitați să contribuie toți doritorii, de la mic la mare! Împreună putem aduce zâmbetul pe buzele unor copii mai triști!

Sursa: clubulnostru.md