mamaplus

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2022: Taurii nu se vor simți chiar în apele lor

-
//
28.03.2022

În următoarea perioadă se pot consolida relațiile bazate pe încredere și se pot rupe relațiile care nu au viitor comun. De asemenea, ne vom putea seta noi intenții și ne vom stabili noi obiective de viitor. Astrele ne sugerează să gândim pozitiv. Să vedem prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecii vor deveni mai comunicativi și se vor exprima mai ușor și cu mai multă încredere în ei înșiși. În plus, vor avea idei ingenioase și vor fi motivați să le dea formă. Pe de altă parte, pot avea senzația că s-au răcit unele relații de prietenie sa chiar sentimentale și pot alege să le consolideze sau să le încheie. Se implică mai mult și mai responsabil în zona de online sau într-un proiect pe care vor să-l ducă la succces. Luna Nouă îi stimulează să se concentreze mai mult pe propria lor persoană și să ia decizii importante în plan personal.

TAUR: Taurii nu se vor simți chiar în apele lor. S-ar putea ca săptămâna aceasta să spună tot ce au pe suflet fără să se mai gândească la ceea ce zic alții. Nativii au puterea de a se detașa de oamenii care le-au adus suferință și de a se ierta pentru deciziile greșite pe care le-au luat. Pot scăpa inclusiv de niște temeri financiare. Profesional, pot fi mai răzvrătiți împotriva autorităților din viața lor. De preferat ar fi să nu-și asume responsabilități mai mari decât pot duce.

GEMENI: Gemenii își reactivează viața socială. Pot cunoaște persoane noi, pot veni în viața lor oameni care să-i încurajeze și pot avea mai multă încredere în ei înșiși. Își vor face planuri de viitor îndrăznețe. Pe de altă parte, pot avea conștientizări importante legate de relația lor și vor ști ce să facă pe mai departe. Nu este o perioadă bună pentru călătorii, iar dacă totuși le fac, s-ar putea să aibă parte de experiențe care să le schimbe niște principii de viață.

RAC: Racii intră într-o nouă etapă profesională și au șanse mari să-și atingă un obiectiv. Au idei despre cum să se facă remarcați profesional, dar și idei despre cum să devină mai vizibili. Pe de altă parte, pot avea parte de nemulțumiri în relația cu partenerul de viață, cel mai probabil de natură financiară sau intimă. Dacă oferă prea multe resurse personale și nu primesc înapoi același lucru, s-ar putea gândi să pună punct. Și în afaceri și colaborări devin mai radicali și deloc dispuși comptomisului.

LEU: Săptămâna aceasta, Leii vor fi mai curioși și mai dornici să afle lucruri noi, să descopere noi domenii, locuri sau persoane. Unii nativi pot începe un curs, pot pleca într-o călătorie. Este un moment bun să-și analizeze principiile și convingerile și să vadă cu ce merg mai departe. În cuplu și relațiile profesionale pot observa o realitate a celeilalte persoane, ceva care nu le place și îi nemulțumește, aspect care îi poate îndemna să ia o decizie legată de statutul relației respective.

FECIOARĂ: Pot avea o intuiție aparte în legătură cu niște investiții. Totuși, la locul de muncă nu sunt foarte încântate de ceea ce se petrece. Nativii pot fi nemulțumiți de faptul că muncesc prea mult și câștigă prea puțin sau de faptul că se suprasolicită pentru ceva ce nu le place. Comunicarea cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali poate fi mai dificilă și asta pentru că nativii pot simți că depind prea mult de ceilalți.

BALANȚĂ: Balanțele au parte de o săptămână mai bună decât precedenta. Pot purta discuții importante în cuplu, pot lămuri neînțelegeri și pot face negocieri. O nouă etapă în relații poate lua naștere acum. Totuși, conjuncția Venus-Saturn le ajută să realizeze că nimic nu le iese fără maturitate și seriozitate. Dacă se simt nefericite, neiubite și neapreciate, cel mai probabil este din vina lor și nu a altora.

SCORPION: Pentru Scorpioni nu este chiar cea mai bună perioadă. Nativii pot trece printr-o stare emoțională apăsătoare prilejuită de un context legat de familie, de casă sau de partener. În plus, la locul de muncă este multă agitație, schimbări, cerințe mari și toate acestea pot determina nativii să înceapă să facă schimbări de program, în stilul de viață, în rutina zilnică, în dietă. Nu este exclus ca unii nativi chiar să se apuce de sport.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii își exprimă mai ușor afecțiunea și sentimentele în această perioadă și pot chiar flirta mai mult ca de obicei, însă totul trebuie să facă cu înțelepciune. Sunt sfătuiți să aibă grijă pentru că pot fi mult prea sinceri și direcți și pot spune un adevăr fără să realizeze repercusiunile. Luna Nouă le poate aduce o nouă poveste de dragoste sau mai mult interes pentru a-și găsi fericirea, poate un nou hobby.

CAPRICORN: Capricornii sunt preocupați de latura financiară și pot face unele investiții înțelepte. Totuși, sunt sfătuiți să fie responsabili în administrarea finanțelor. Pot fi tentați să cheltuie de dragul copiilor, de dragul persoanei iubite sau pentru a cuceri și impresiona pe cineva. Pot profita de această săptămână, mai ales de weekend, pentru a discuta chestiuni importante cu familia, chiar legate de bunuri patrimoniale sau de momente delicate din trecut.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii au parte de conjuncția Venus-Saturn în zodia lor și acest aspect îi poate face mai blânzi, mai îngăduitori, dar și mai dispuși să se îndepărteze de tot ce le face rău și nu-i face fericiți. În plus, și tranzitul lui Mercur le aduce idei mai clare despre ce vor să schimbe în viața lor și îi susține să-și exprime punctul de vedere. Luna Nouă le aduce noi viziuni, decizii noi și pot pune bazele unor negocieri îndrăznețe.

PEȘTI: Peștii reușesc să se detașeze cu multă înțelepciune de trecut. Este o perioadă bună să depășească o frică de schimbare pe care o cultivă de ceva vreme încoace. De asemenea, își pot conștientiza niște temeri financiare și pot avea idei curajoase despre cum să-și crească veniturile. Totuși, de preferat ar fi să nu se arunce în cheltuieli prea mari și să nu ia decizii în grabă care să-i coste scump.