mamaplus

Horoscopul săptămânii 21-27 martie 2022: Balanțele sunt creative, iar Berbecii își recapătă energia

-
//
21.03.2022

În săptămâna 21 – 27 martie 2022 se va resimți faptul că Soarele a intrat în zodia Berbec pentru că ne vom bucura de mai multă energie și chef de viață. Este o perioadă în care imaginația, fantezia, inspirația și intuiția sunt la cote înalte, iar latura spirituală este puternic activată. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecii își recapătă energia și vitalitatea și au parte de momente de iluminare în care-și înțeleg trecutul. Nativii își înțeleg greșelile și trag noi concluzii mult mai profunde care-i ajută să ierte și să se vindece. Oricum este o perioadă agitată, conflictuală și vor duce lupte pentru a-și apăra o idee. Își pot schimba brusc o direcție, un plan de viitor. Dacă se simt derutați și confuzi, de preferat ar fi să-și asculte pe cât posibil vocea interioară. Sunt de evitat negocierile.

TAUR: Taurii vor da dovadă de foarte multă înțelepciune în relațiile cu cei apropiați, pot ajuta și pot primi și ei sprijin la rândul lor, totuși recomandat este să nu-și acorde încrederea orbește. Grijă la cheltuieli, la tentațiile financiare și la iluziile prea mari în legătură cu planurile de viitor. În relațiile profesionale pot să apară conflcite și pot avea parte de rupturi bruște. Niște probleme de sănătate pot fi puse în lumină acum de tranzitul Soarelui.

GEMENI: Gemenii își pot da seama săptămâna aceasta care este menirea lor în viață, pe de o parte, însă pe de altă parte își pot da seama că au visat prea departe. Pot trăi deziluzii în perioada acesta, dar vor avea puterea de a le depăși. Profesional, pot face un salt în carieră, poate chiar să aibă parte de o schimbare de statut social. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot duce lupte pentru dreptate.

RAC: Racii au acces la informații importante, au intuiție și clarviziune, însă trebuie să aibă grijă să nu viseze prea departe. S-ar putea să fie dezamăgiți de un curs la care s-au înscris. Totuși, este o perioadă de expansiune spirituală. Trebuie să aibă grijă la persoanele cu care se înconjoară pentru că pot pierde resurse din cauza lor, fie financiare, fie energetice. Soarele le va aduce mult curaj să iasă în față, mai ales din punct de vedere profesional, și să strălucească.

LEU: Leii pot simți în această săptămână o puternică atracție față de tot ce este mistic. Pot pierde sau pot renunța la ceva sau la cineva, însă golul va fi umplut imediat. Pe de altă parte, careul lui Marte le poate aduce conflicte în relația de cuplu sau în relațiile profesionale, conflicte care pot duce până la rupturi bruște sau schimbări de statut. Soarele, guvernatorul lor, îi va susține să-și recapete energia și buna dispoziție și să devină mai curioși și dornici de călătorii.

FECIOARĂ: Fecioarele au șanse mari să înceapă sau să-și consolideze o relație. Sunt mai iertătoare și-și pot schimba în bine atitudinea față de ceilalți, fie în cuplu, fie profesional. Totuși, trebuie să aibă grijă și la tendința de iluzionare față de partener. Își pot da seama că au avut așteptări prea mari de la anumite persoane. La locul de muncă pot să apară fel și fel de schimbări și de preferat ar fi să aibă grijă mai multă la sănătate, dar și la modul în care-și desfășoară activitățile. Atenție și la pierderile de energie.

BALANȚĂ: Balanțele sunt creative, fac schimbări în stilul de viață și pot descoperi acel tratament de care aveau nevoie pentru a vindeca o afecțiune. Este o perioadă în care ar trebui să devină mai puțin critice și să se bucure mai mult de ajutorul primit de la alții. Careul lui Marte le poate face mai conflictuale în relația cu partenerul de viață, mai ales că anumite probleme de cuplu pot fi acum luminate de tranzitul Trebuie să evite aventurile, infidelitățile și mai ales speculațiile financiare.

SCORPION: Scorpionii se bucură de o perioadă foarte bună în plan sentimental, însă există și tendința de a se iluziona prea mult cu privire la un partener. Se pot îndrăgosti, își regăsesc bucuria de a trăi și pot descoperi în ei talente și abilități artistice neînchipuite. În cuplurile de lungă durată pot să apară schimbări bruște. Mai multă grijă la acțiunile desfășurate în locuință pentru că există risc de accidentare, dar și la relația cu familia, care poate fi mai conflictuală, mai ales în raport cu partenerul de viață.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii s-ar putea să trăiască o neîmplinire sufletească sau să aibă senzația că pierd siguranța unei case, a unei familii, a unei relații. Totuși, este o perioadă foarte bună pentru a obține stabilitate emoțională și siguranța unui cămin. Pe de altă parte, pot să ia decizii radicale și să facă schimbări legate de muncă și stil de viață. Mai multă grijă la deplasări și acte! Soarele le va aduce poftă de flirt și noi aventuri, mai mult chef de distracție și se pot dedica unor hobby-uri.

CAPRICORN: Capricornii sunt foarte bine susținuți în zona de comunicare, dar nu și în negocieri. Comunică cu mai multă blândețe, cu duioșie și devin foarte înțelegători, însă crește și riscul de a minți sau a fi mințiți. Au intuiție și ar trebui să se bazeze pe ea înainte de toate. Pe de altă parte, trebuie să aibă grijă la cheltuieli și mai ales la speculații financiare. Pot avea parte de surprize mai puțin plăcute legate de bani. Nu este momentul să se bucure de câștiguri rapide și nici să investească bani în distracții.

VĂRSĂTORI: Vărsătorii au idei financiare și găsesc rezolvări la problemele pe care le au, însă este o perioadă delicată în care pot fi și păcăliți sau mai cheltuitori decât de obicei. Sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare. Grijă mai mare la relațiile cu familia și la activitățile gospodărești pentru că există risc de accidentare din neatenție. Soarele te va stimula să ieși mai mult la plimbare și să comunici cu cei din jur cu mai multă dezinvoltură.

PEȘTI: Peștii sunt vedetele săptămânii, dat fiind că Mercur se află în zodia lor. Pot avea parte de inspirație, de intuiție și de momente de iluminare în care-și pot da seama care este drumul lor în viață. Totodată, s-ar putea să facă promisiuni prea mari, să joace un rol care nu le aparține și să creeze false impresii despre ei. S-ar putea să afle unele adevăruri, informații care să-i mire sau să-și schimbe niște decizii. Unele secrete pot ieși la suprafață. Pe de altă parte, Soarele va stimula nativii să se preocupe de latura financiară și chiar să-și crescă veniturile.