mamaplus

În acest weekend, la Chișinău vor avea loc mai multe evenimente culturale

-
//
11.05.2022

Autoritățile municipale anunță că în acest an readuc în prim plan proiectul „Dialogul Social”, care presupune organizarea unor evenimente culturale în toate sectoarele capitalei, cu participarea artiştilor noştri, a oameni de cultură, dar şi a elevilor de la școlile de muzică şi artă din municipiu. Potrivit primarului general al capitalei, la sfârșitul acestei săptămâni în capitală se vor organiza Noaptea Muzeelor, Ziua Familiei și Dialogul Social.

”În data de 14 mai, vom avea noaptea muzeelor ce presupune un program amplu. Duminică, 15 mai, pe Aleea Pietonală Eugen Doga și Aleea Grigore Vieru, vom organiza ziua Familiei pentru locuitorii și oaspeții capitalei cu includerea activităților. La fel, în acest weekend vom avea Târgul „Școala Orașul Verde” în Parcul Alunelul.

Totodată, avem foarte multe talente care cântă în stradă pentru trecători. Am solicitat persoanelor responsabile să identifice aceşti copii şi să le oferim o scenă în locurile publice, pentru ca acești tineri să se manifeste. Orașul trebuie să prindă viață, iar oamenii acestui oraș să se implice în diverse activități.”, a notat edilul Ion Ceban.