Bună ziua dragi mame şi taţi! Vrem să vă informăm despre serviciile noastre:
- Pregătirea către şcoală.
- Serviciile logopedului-defectolog
- Lecţii de pian
Pregătirea către şcoală
Acest curs durează 1 an sau 2 ani în dependenţă de vîrsta copiilor şi nivelul lor de pregătire.Conform particularităţilor de vîrstă, fiecare treaptă a cursului de dezvoltare intelectuală deschide în faţa copilului “noi orizonturi”, contribuie la formarea cunoştinţelor şi abilităţilor. A fi elev – este o sarcină serioasă şi pentru realizarea ei trebuie să fii gata nu numai din punct de vedere pedagogic, dar şi psihologic. Programa de pregătire către şcoală a copiilor este elaborată conform cerinţelor înaintate la primirea elevilor în clasa 1. Programa include dezvoltarea vorbirii, a deprinderilor de citire, matematica. Programa va contribui la dezvoltarea perseverenţei copiilor, a deprinderilor de a lucra şi de a duce lucrul pînă la sfîrşit, a abilităţilor de gîndire, a spiritului de observaţie, curiozitate, interesul faţă de lumea înconjurătoare, dezvoltarea gîndirii logice, a motoricii fine, a orientării în spaţiu, a atenţiei şi imaginaţiei.
Pentru formarea deprinderilor de a socoti, de citit-scris în cadrul ocupaţiilor se crează o atmosferă specială: materiale didactice şi cărţi ce ajută la dezvoltarea auzului fonematic, formarea imaginii grafice a literelor şi cifrelor, jocuri didactice pentru asimilarea operaţiilor matematice. Se pune baza noţiunilor geometrice. Se lucrează în privinţa pregătirii mînii către scris. Ocupaţiile sunt petrecute de specialist cu grad de calificare înalt şi cu experienţă bogată de lucru.
650 de lei lunar (de 2 ori pe săptămînă)
Logoped pentru copii, logoped-defectolog. Ocupaţii şi consultări a logopedului pentru copii la SMART KINDS
Limbajul – este ceea ce îi uneşte pe oameni, le permite să comunice, să se înţeleagă, să studieze limbi, să călătorească, să capete cunoştinţe noi. Un limbaj bine dezvoltat îi permite posesorului ei posibilitatea de a se prezenta, ceea ce are o importanţă primordială în ziua de astăzi. Încă în Grecia Antică viitorul orator Demostene lucra asupra “defectelor dicţiei” pentru a putea fi ascultat de publicul din Atena. El lua în gură pietricele, cioburi şi se ducea la malul mării pentru a înfrunta zgomotul mării şi vorbea, vorbea…
Ferice că în ziua de astăzi copiii nu au nevoie să exerseze în aşa fel, dacă bineînţeles o mamă grijulie îşi va duce copilul la un logoped pentru copii.
Ce lecuieşte logopedul?
Ce înseamnă „un logoped bun pentru copii”? Bun- în primul rînd acel care vă place şi care va contacta uşor cu copilul dumneavoastră. Şi mai trebuie să aibă şi o calificare înaltă şi care lucrează pentru a obţine un rezultat.
Mitul 1 Logopedul „fixează” sunetele
Logopedul – este medic.
Articularea sunetului – cea mai simplă direcţie a unor cursuri care se numesc mai apoi “logopezi”. Numai la prima vedere se pare că un logoped rău nu ar putea dăuna. Poate şi încă cum! În cel mai bun caz veţi pierde timpul şi banii în zadar. Cu defecte serioase de vorbire aşa ca gîngăveala, tulburări de dezvoltare a limbajului, defectul fonematic, alalia, rinolalia, tulburări ale limbajului citit-scris (disgrafie, dislexie) - la toate acestea poate face faţă specialistul cu studii superioare de specialitate – logopedul-defectolog. El are cunoştinţe în domeniul neurologiei, patopsihologiei şi neuropsihologiei, psihofiziologiei.
În centrul nostru logopedul pentru copii colaborează strîns cu psihologii, neurologii ceea ce îi ajută să determine corect pricina tulburărilor de vorbire şi să aleagă metodele optimale de lecuire.
Mitul 2: Un logoped bun după ce va consulta copilul imediat vă poate spune de cîte ocupaţii aveţi nevoie.
Fiecare copil – este o individualitate. Aceasta se referă şi la particularităţile de vorbire şi capacităţile de învăţare. Cifre concrete aici nu pot fi. Noi vă putem garanta că specialistul centrului nostru lucrează conştiincios, la un nivel profesional înalt. In incinta noastră ocupaţiile logopedului pentru copii sunt deschise. Noi vom fi bucuroşi dacă mamele şi taţii vor fi prezenţi la ele. Ascultaţi, memoraţi şi repetaţi exerciţiile acasă. Pentru formarea şi consolidarea deprinderilor de vorbire este foarte important să fie exersate permanent şi interacţiunea “logoped-copil-părinte” va îmbunătăţi rezultatul.
Logopedul nostru are o practică în muncă de peste 20 de ani.
Prima consultare este gratis, următoarea -160-200 lei. Vă garantăm rezultat!
Lecţii de pian
Învăţarea de a cînta la pian are un efect de lungă durată. Există, bineînţeles o dependenţă între studiile muzicale şi formarea copilului. Autodisciplină, răbdare, sensibilitate,coordonare, abilitate de a memora, de a-şi concentra atenţia – toate aceste calităţi sunt dezvoltate prin intermediul educaţiei muzicale. Şi aceste calităţi pe care le va poseda copilul vor rămîne, indiferent de alegerea de mai departe a profesiei. Dacă părinţii vor ca copilul lor să aibă o sursă de bucurie, satisfacţie, doresc atingerea scopului pus, primul pas poate fi făcut prin educaţia muzicală. Şi primul instrument pentru educaţia muzicală a copilului poate fi pianul. Chear dacă copilul dumneavoastră mai tîrziu va alege un alt instrument, abilităţile căpătate la pian - ritmul, melodia şi simţul armoniei îi vor prinde bine.
Conform unor sondaje şi mărturii psihologice educaţia mizicală, în deosebi pianul în perioada preşcolară contribuie la dezvoltarea creerului copilului, incluzînd şi capacitatea gîndirii abstracte. Această capacitate este importantă pentru procesul educativ, pentru studierea aşa obiecte ca matematica, ştiinţele naturii, a jocului de dame, şah şi asimilarea, perceperea unor dispozitive tehnice.
Doctorul Fransis Rauşer de la universitatea din Wisconsin şi Gordo Şou de la universitatea din California fac o legătură între lecţiile de pian şi muzică cu dezvoltarea abilităţilor spaţiale şi de timp a preşcolarilor. Investigaţiile ne demonstrează că cîntatul la pian de la o vîrstă fragedă influenţează la dezvoltarea sistemului nervos şi îmbunătăţeşte dezvoltarea intelectuală. Cu alte cuvinte investigaţiile ne demonstrează că lecţiile de muzică ajută la formarea anumitor legături în creerul copilului.
Este cunoscut că copiii care au primit o educaţie muzicală capacităţile pe care le-au căpătat se păstrează pe parcursul vieţii.Lecţiile de pian pot face copiii mai inteligenţi. Oare poate fi un dar mai preţios pentru copil în viaţă?
600 lei – 8 ocupaţii