mamaplus

Ce te așteaptă în luna martie. Prognoze de la Lucia Palii

-
//
28.02.2019

Lucia Palii a făcut prognoze pentru luna martie. Ne așteaptă o perioadă stresantă, cu intrigi, erori, minciuni și dezinformări.

mamaplus

“Am intrat în zodia Pești pe data de 19 februarie. О lună întreagă suntem sub acțiunea lui Neptun. De la această planetă devin mult mai incluse în viața noastră tot ce are nevoie de inspirație: ocupațiile legate de arte, creația manuală, pictura, muzica... Este binevenit în acest răstimp obiceiul moldovenesc de a face și a dărui mărțișoare, de a cânta și a dansa la șezători, care a crescut cu timpul în festivalul național cu același nume. Toate talentele noastre naționale sunt solicitate în prima lună a primăverii.

Martie este luna înfrumusețării. Anume Neptun ghidează producerea de parfumuri, crème, cosmetică și alte soluții pentru frumusețe. Pot fi proceduri acvatice, masaje, înot, băi cu uleiuri, fierturi de ierburi tămăduitoare. Totul este binevenit în martie.

Să nu uităm de efectele adverse. Sunt foarte posibile acum îmbolnăvirile provocate de Neptun: alergiile, otrăvirile, indigestiile, afecțiunile hormonale… Să exagerăm cu chimia în luna martie este contraindicat. Fie alcool, tutun, prea multe medicamente sau preparate, produse alimentare absolut noi, le folosim cu mare grijă. Nu este perioada cea mai bună pentru hotărâri definitive, cum ar fi operații estetice care nu permit mai apoi restabilirea inițială. Chiar diagnosticarea îmbolnăvirilor este mai încetinită, sunt posibile multe greșeli. E bine să cerem sfatul mai multor medici, în caz de urgențe. Sunt posibile dezvoltări rapide ale unor îmbolnăviri legate de ficat, calitatea sângelui, creștere de țesuturi cau capilare, proviniența cărora este greu de găsit în medicina locală. Combinațiile cele mai complicate planetare în acest an sunt în zodii mutabile, deci vor fi urgențe. Dacă vedem că crește ceva, sau infecțiile nu se stopează... mergem fuga la medic. Mai apoi, în perioade mai liniștite, căutăm pricina, ca situația să nu se repete.

Să fim atenți la cazuri de depresie, dereglări psihice, isterii, nevroze… Să nu scăpăm momentul când încă putem să intervenim, dar ocolim situațiile incomode din viața celor dragi.

Neptun este planeta mistică, spirituală. Aceste domenii sunt greu de explicat logic. Totul poate fi pus la îndoială. Căutările spirituale pot fi confundate cu instinctele, dorințele iluzorii, e ceva vag, fără contururi bine determinate. Puțini oameni pot fi stabili în convingeri, în valori, pentru a nu se rătăci între bine și rău, între întuneric și lumină. Vom avea în martie numeroase evenimente cu sensuri indirecte, intrigi, erori, minciuni, dezinformări. Va trebui să înțelegem cum arată ispitele, ce înseamnă atitudine diferită din standarde duble. Vom avea stări de indignare și dispreț. Bine că planetele care dau agresivitate se odihnesc luna aceasta.

Să fim atenți cu cine comunicăm, cui ne destăinuim, ce semnăm, cui încredințăm banii sau averea. Martie nu este lună bună pentru tratative, semnări de înțelegeri, contracte cardinale. Totul este difuz, confuz ca în ceață.

Între 5 și 28 martie Mercurul va fi retrogradat cu efectele sale obișnuite. Se încetinește rațiunea, încep probleme de memorie, ne rătăcim, ne orientăm mai greu în spațiu. Apar defecte tehnice, se pierde informația, se produc greșeli în calcule, nu ajung scrisorile... Oamenii nu se aud și nu se înțeleg unii pe alții. E bine să știm că pentru noii născuți efectele nu se consideră negative. Oamenii care se nasc cu Mercurul retrograd sunt mai închiși în sine, iubesc să asculte, au perioade de bâlbâială, care se agravează de la stres, mai greu încep să vorbească. Dar rațiunea este la fel de ageră ca și la ceilalți, doar orientată în interior.

Martie din anul Mistrețului este ca un labirint. Vedem intrarea bine, dar nu știm cum vom ieși din el. Știu că sfârșitul lunii va fi deja foarte armonios pentru toată lumea. Testarea se va termină pentru o perioadă. În iunie începe iar.

Să nu uităm că dragostea universală este religia cea mai supremă. Și nimeni n-are forță s-o amâne.

Vă doresc un început de primăvară cât mai norocos!!!”