mamaplus

Caz șocant în capitală! Un șofer a lovit un copil, l-a urcat în mașină și l-a dus de la fața locului

-
//
04.05.2023

Caz revoltător a avut loc în Chișinău. Un șofer ar fi lovit un copil de 8 ani, l-a urcat în automobil și a plecat de la fața locului. Peste câțiva kilometri, bărbatul a dat jos copilul din mașină și a plecat.

mamaplus

Cel puțin asta povestește mama minorului, care, pentru a identifica șoferul, disperată cere ajutorul martorilor accidentului din 25 aprilie de pe strada Muncești din Capitală. Reportajul a fost publicat pe site-ul tv6.md, iar jurnaliștii au discutat cu mama copilului, dar și cu poliția.

„Tu, omule, cum ai putut tu să lași un copil de 8 ani, lovit de tine cu mașina? Ai văzut cum l-ai lovit, ai văzut cum a căzut? El putea… Cum ai putut să îl lași tu la margine drumului, în ploaie și să se ducă el singur acasă? Dar dacă el nu ajungea? Dar dacă el cădea pe drum, fiindcă putea să aibă o hemoragie internă și putea să nu-l vadă nimeni fiindcă ploua foarte tare, nimeni nu umbla atunci pe drumuri. Nu avea să știu nici eu, el nu avea cu el telefon, nu avea să știe nimeni ce-i cu dânsul”, a declarat Tatiana Malcoci, mama copilului accidentat.

Oamenii legii spun că au ridicat toate imaginile de pe camerele video și investighează cazul: „Întreprindem toate măsurile pentru a stabili șoferul vinovat. Da, sunt ridicate imaginile video de la Air Moldova”, a declarat Valentina Rucan, polițist, Direcția de Poliție a mun. Chișinău.