Atenție! Pedofilii se pot ascunde în grupurile de mămici

Atenție! Pedofilii se pot ascunde în grupurile de mămici

-
//
02.06.2017

Atenție! Nu postați fotografii nud cu micuții voștri. Printre utilizatorii grupurilor de mămici se poate ascunde un pedofil. Aceste imagini ar putea dezvolta instinctul de atracție sexuală față de copii, iar consecințele ar putea fi tragice pentru un pici nevinovat. Acest mesaj a încercat să-l transmită o tânără mămică, pe blogul său, femeilor care au copii și sunt active pe rețelele de socializare.

Atenție! Pedofilii se pot ascunde în grupurile de mămici

”Cu vreo 25 de ani în urmă pedofilii şi obsedaţii sexual trebuiau să se ducă prin parcuri, prin trenuri şi troleibuze pentru ca să găsească vreo fetiţă sau vreun băieţel în faţa căruia să-şi expună organele sexuale.  Acum ei pot sta acasă, relaxaţi şi să primească tot ce vor, fără a coborî din pat. Este suficient să adere la orice grup de mămici de pe Facebook, să-şi scoată scula din pantaloni, să înceapă să privească pozele postate de aceste mămici şi să se masturbeze.

Cu câteva luni în urmă o mamă postase într-un grup o poză cu fetiţa ei în sânii goi, micuţi, care abia începeau să se rotunjească. Fetiţa avea o problemă de sănătate şi mămica ei căuta sfaturi şi sugestii de stabilire a diagnosticului pe o reţea de socializare.

Derulând acum wall-ul de Facebook şi uitându-mă la poze, mă pomenesc  la un moment dat cu o puţă pe tot ecranul! Un vagin inflamat! Fără nimic blurat! O poză clară, focusată foarte bine pe organele genitale ale unei fetiţe. Mama acestei micuţe consideră absolut normal ca eu şi cele câteva milioane de utilizatori Facebook putem să ne uităm nestingherit la poza cu fetiţa ei în care i se văd şi organele genitale şi orificiul anal! Pe ea o interesează doar cu ce să ungă zona inflamată dintre picioarele fetiţei. Atât.

OMG! Ca să vezi, o poză intimă, nud, cu o fetiţă, este postată nu de un pedofil obsedat, dar de mama ei, cea care trebuie s-o protejeze şi să aibă grijă de ea.

E clar, fetiţa are o problemă şi trebuie consultată de un medic. Mă uit fugitiv peste comentarii şi ştiţi ce mă şochează?! Din cele peste 1000 (O MIE!!!) de comentarii nu găsesc niciunul care să-i spună mamei că a încălcat dreptul acestui copil, că această poză atât de intimă nu trebuie expusă pe o reţea de socializare şi că poza trebuie ştearsă imediat!  Este amoral, interzis şi ilegal să postezi poze cu copii goi!”

Întregul articol îl puteți citi aici >>> 

Sursa