mamaplus

Primăria va organiza mai multe tabere pentru copii: Costul biletelor

-
//
14.05.2024

În acest sezon estival, Primăria Chișinău va organiza mai multe tabere pentru copii. Despre asta a vorbit șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Andrei Pavaloi, în cadrul ședinței serviciilor operative ale Primăriei. 

mamaplus

Astfel, vor fi organizate 15 tabere cu sejur de zi, în baza instituțiilor de învățământ primar și secundar, ciclu I și II, trei tabere constante „Poienița Veselă”, „Alunelul” și „Cireșarii”, 14 tabere sportive, în baza școlilor sportive, o tabără ecologică, 13 centre de creație care vor funcționa în perioada 1-30 iunie, 20 de tabere tematice, în baza centrelor comunitare pentru copii, și 14 tabere, în baza Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, transmite Știri.md.

Municipalitatea a alocat peste 35 de milioane de lei pentru odihna a circa 10.000 de copii în taberele din afara orașului.

Potrivit lui Andrei Pavaloi, prețul unui bilet în taberele cu sejur, pentru 15 zile, este de 2.550 de lei, iar costul unui bilet pentru taberele constante, pentru zece zile, este de 3.700 de lei.

Părinții urmează să achite doar 20% din costul biletului.

De menționat că în taberele constante vor fi repartizate gratuit 1.828 de bilete pentru familiile social-dezavantajate.