De e iarnă sau vară, toată lumea se poate confrunta cu congestii nazale, disconfort și dificultatea de a respira. Nasul înfundat reprezintă primul semn că suferiți de o infecție sinusală sau gripă. Cu toate acestea, nu trebuie să panicați! Exită o mulțime de remedii eficiente care vă pot veni în ajutor.

Remedii eficiente împotriva guturaiului și a nasului înfundat

ATHOMER Spray - este o combinație unică de apă de mare nediluată purificată din Marea Egee (Grecia) și propolis. Pentru prima dată în Republica Moldova, la cel mai accesibil preț puteți să procurați: 

 • ATHOMER PROPOLIS 150 ml spray (1050 doze) Apă de mare + Propolis 
 • ATHOMER 150 ml spray (Apă de mare) 

Remedii eficiente împotriva guturaiului și a nasului înfundat

În Grecia există așa locuri unde civilizația nu a ajuns să exploreze bogățiile naturii. Anume aici, la o distanță de 5 km de la coasta muntelui Athos și la o adîncime de 10 metri este obținută apa de mare din componența produselor Athomer. 

Athomer și Athomer Propolis - fac parte din categoria preparatelor de ultimă generație, izotonicitatea cărora este obținută printr-o metodă de electrodializă de înaltă performanță și nu prin diluarea apei distilate. Anume această proprietate unicală face apa de mare din compoziția produselor Athomer diferită de cele ale altor preparate disponibile pe piață. 

Compoziție: apă de mare sterilă izotonică cu propolis, 0,5% soluție apoasă. Apa de mare sterilă conține complexul necesar de oligoelemente, inclusiv: clor, sodiu, calciu, magneziu, potasiu.

 Acțiunile de bază:

 • Curăță cavitatea nazală de mucus, alergeni, praf și impurități.
 • Decongestionează nasul (forma cu Propolis)
 • Hidratează mucoasa nazală

Remedii eficiente împotriva guturaiului și a nasului înfundat

Caracteristicile de bază ale produselor Athomer: 

 • Curăță delicat nasul datorită sistemului de dispersare fină 
 • Înlătură guturaiul, fluidizează mucusul solid și favorizează eliminarea lui 
 • Hidratează mucoasa nazală și menține starea ei fiziologică normală 
 • Se luptă cu bacterii și viruși, stimulează imunitatea locală datorită propolisului 
 • Înlătură edemul și congestia nazală 
 • Este inofensiv și nu provoacă dependență 
 • Pentru prima dată este elaborată așa o formulă pentru decongestionarea nasului: apă de mare + propolis. Curăță nasul și tratează guturaiul. 

INDICAŢII:

 • Pentru tratara gutoraiului (în cazuri de IRVA, gripă și răceală)
 • În cazul rinitei la gravide (pentru decongestionarea mucoasei nazale)
 • În cazul rinitei alergice (forma fără propolis)
 • În cazul rinitelor (hipertrofice, vasomotoare, atrofice)
 • Pentru tratarea sinusitei (în cazuri de IRVA, gripă și răceală)
 • După intervenţiile chirurgicale (de înlăturare a adenoizilor)
 • Pentru igienizarea și curățarea căilor nazale de mucus, alergeni, impurități și praf, precum și pentru diluarea și eliminarea secrețiilor, ceea ce previne infecțiile otorinolaringologice, bronșita și alte deficiențe ale căilor respiratorii.
 • Pentru hidratarea mucoasei nazale a persoanelor ce se află timp îndelungat în încăperi cu încălzire sau/și aer condiționat.
 • Drept soluție cu scop profilactic împotriva infecțiilor care se transmit pe cale aeriană prin picături sau particule.

Remedii eficiente împotriva guturaiului și a nasului înfundat

Mod de administrare:

Athomer Propolis Spray este dotat cu un dispersor special, ușor de utilizat, care asigură o curățare profundă și delicată a mucoasei nazale, fără a permite o ulterioară lezare a acesteia. Produsul este presurizat și cantitatea eliberată la apăsare este controlată automat.

Se introduce capul distribuitorului în nară și se apasă ușor pe marginea lui. Este recomandată efectuarea a cel puțin 4 apăsari a dispersorului în fiecare nară pînă la 4 ori pe zi; cu scop profilactic- 1-2 dispersări pe zi.

Remedii eficiente împotriva guturaiului și a nasului înfundat

                                10 AVANTAJE ALE SPRAY-ul ATHOMER

față de alte produse ce conțin apa de mare de pe piața farmaceutică din Moldova:

 1. Extractul de propolis este obținut în urma extragerii în 2 etape, curățarea propolisului de ceară și de polen, în urma cărora propolisul devine hipoalergenic.
 2. Poate fi utilizat de către femeile însărcinate și administrat copiilor de la 1 an pentru tratarea și profilaxia infecțiilor căilor respiratorii - cel mai universal produs pe piață.
 3. Este dotat cu un sistem de dispersare fină, care curăță delicat mucoasa nazală. Flaconul de 150 ml conține aproxi­mativ 1050 doze.
 4. Vîrful poate fi ușor scos, ceea ce facilitează dezinfectarea lui și respectiv, spray-ul poate fi folosit de către toată familia.
 5. Nu conține gaze propulsoare și conservanți.
 6. Acționează ca un antiseptic moderat.
 7. Tratează micile iritări sau leziuni ale mucoasei nazale datorită propolisului.
 8. În comparație cu alte produse ce conțin apă de mare de pe piața farmaceutică din Republica Moldova, Athomer are în compoziția sa apă de mare nediluată, care a păstrat toată gama de microlemente intactă.
 9. Propolisul distruge bacteriile și virușii, scoate edemul și decongestionează nasul, calmează mucoasa nazală, stimu­lează imunitatea locală, grăbește procesul de însănătoșire și previne complicațiile.
 10. Și nu în ultimul rînd: este cel mai ieftin preparat de apă de mare din Moldova, reieșind din raportul preț la 1ml, în mediu cu 40-50% mai ieftin decît produsele analogice. Athomer economisește bugetul familiei.

ALEGEȚI SPRAY-UL ATHOMER PROPOLIS ȘI VEȚI TRATA RAPID GUTURAIUL SAU CONGESTIA NAZALĂ!

Remedii eficiente împotriva guturaiului și a nasului înfundat

Producător: PHARMACOSMETIC - DIAFARM G.SOULTOGIANNIS CO. E.E., 14th km Thessaloniki-Poligiros NR, Thermi, Thessaloniki, Greece P.O.Box 60294 P.C.57001 Tel: +302310486320; +302310486321 Fax: +302310486322 bioplant@otenet.gr

Reprezentant autorizat în Republica Moldova: Prosanitas Farm SRL Tel/Fax: +37322604255 office@prosanitasfarm.com