Stresul, problemele, ritmul alert al vieții și grijile cotidiene au un impact colosal asupra stării noastre de sănătate. O terapie veche de mai bine de 5.000 de ani și eficientă împotriva unei varietăți mari de probleme este acupunctura. În ce cazuri este indicate această procedură și care sunt efectele ei, am aflat de la Natalia Vieru, medic reflexoterapeut în cadrul Clinicii Adler Medical.

Procedura care te scapă de stres și stări anxioase

Mulți dintre noi se confruntă cu simptome precum: anxietate, lentoare mentală, scăderea capacității de memorare, insomnie, agitație, transpirații nocturne, uscăciune a pielii, cu senzația de căldură puternică în mâini și, mai ales, în picioare ”ard picioarele” - expresia populară.

Suntem adesea copleșiți de accese de furie, mânie, spaimă. Cefaleea chinuitoare sau chiar migrene, spasme musculare, palpitații cardiace cu transpirații spontane și, desigur, o slăbiciune generalizată.

Aceste simptome nu sunt de neglijat. Dacă nu le vom trata, se pot agrava până la stări depresive grave, psihoze, idei paranoide.

Procedura care te scapă de stres și stări anxioase

Acupunctura tratează sistemul nervos și exprimarea sa somatică prin echilibrare energetică și emoțională. Armonizează legătura dintre psihic și schimbările care vin de la exterior.

O persoană sănătoasă psihoemoțional și somatic radiază sănătate, emoții pozitive, împărtășind căldură și dragoste celor dragi. Primăvara este timpul pentru a ne reînnoi din interior.

Procedura care te scapă de stres și stări anxioase

www.facebook.com/AdlerMedical

Tel. 067471760

Sursa: Mamaplus.MD