În fiecare an, la 1 octombrie, toate statele membre ONU marchează, prin diverse evenimente, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Astfel, persoanele în etate sunt încurajate să rămână, cât mai mult timp posibil, în câmpul muncii pentru a-şi împărtăşi bogata experienţă profesională şi de viaţă, să joace în continuare un rol activ în societate, în comunitate şi în propria familie, să ducă o viaţă cât mai sănătoasă şi împlinită.

De Ziua Bunicuțelor, Tena oferă gratis produse de îngrijire!
În acest context, măsurile de îngrijire a persoanelor vârstnice și remediere a problemelor medicale apărute la senectute sunt esențiale pentru sporirea calității vieții și conferirea unui nivel înalt de siguranță și confort.

De Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, marca comercială TENA oferă gratis produse de îngrijire!

Beneficiarii campaniei vor fi cei 135 de membri ai Asociației Obștești “Organizatia Veteranilor din Republica Moldova”, din cadrul Consiliului veteranilor de război și de muncă din sectorul Râșcani, municipiul Chișinău.

Deja de mai mulți ani, compania TENA face donații pentru persoanele aflate în etate, pentru ca acestea să se bucure de cel mai ridicat standard de calitate a vieții.

Președintele Asociației Obștești “Organizația Veteranilor din Republica Moldova”, Dina Andreevna Savencova se declară extrem de mulțumită de gestul mărinimos și grija pe care TENA o manifestă pentru persoanele în etate:

,,Deja de 4 ani, marca comercială TENA ne susține cu donații. Pentru membrii Asociației, veteranii de război și de muncă, inițiativa prezintă un sprijin și un ajutor foarte important. Mulțumim mărcii TENA pentru ajutorul acordat”.

Marca comercială TENA dezvoltă soluţii inovatoare în centrele de cercetare TENA din Suedia, SUA şi Japonia, în colaborare cu experţii medicali profesionişti. De peste 40 de ani TENA reprezintă standardul european de calitate pentru îngrijirea şi igiena personală.

De Ziua Bunicuțelor, Tena oferă gratis produse de îngrijire!

Marca comercială TENA oferă o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate pentru diferite grade de severitate ale incontinenței.

Scutecele TENA Slip pentru adulți sunt folosite pentru capacitataea lor maximă de protecție care conferă un înalt nivel  de siguranță si confort, persoanelor cu mobilitate redusă, sau care stau la pat.

TENA Scutece-chiloţi – sunt soluția eficientă ce protejează contra scurgerilor pentru persoanele mobile. Produsele imită lenjeria de corp.

De Ziua Bunicuțelor, Tena oferă gratis produse de îngrijire!

TENA Absorbante urologice pentru femei – asigură protecţie împotriva scurgerilor şi libertatea de mișcare. Produsele absorbante pentru incontinenţă concepute special pentru incontinenţă urinară sunt cele mai populare produse pentru pacienţi, ce protejează împotriva pierderii de urină.

TENA Absorbante urologice pentru bărbați – asigură protecție împotriva scurgerilor, discreție şi confort.

Tena Protectoare pentru pat – sunt concepute pentru a proteja patul sau alte suprafeţe în timpul schimbării scutecului sau efectuării procedurilor de igienă.

De Ziua Bunicuțelor, Tena oferă gratis produse de îngrijire!

Tena Cremă antiseptică – asigură protecţie suplimentară, fiind ideală pentru pielea iritată şi sensibilă.

Tena Şerveţele umede – potrivite pentru curăţarea delicată şi hidratarea pielii.

Mai multe informații despre produse aflați pe pagina de facebook Tena Moldova.

Marca comercială TENA le urează tuturor seniorilor multă sănătate și ani binecuvântați alături de cei dragi!

Produsele pentru îngrijire și igienă TENA le puteți găsi în rețeaua Farmacia Familiei!