Arsuri? Mușcături de albine sau țânțari? Soluția care face față acestor probleme!

Arsuri? Mușcături de albine sau țânțari? Soluția care face față acestor probleme!

0
//
10.07.2018

Vara este un anotimp extrem de frumos, în care avem posibilitatea să petrecem mult timp în aer liber: să ne plimbăm prin parc, să mergem la picnic, să înotăm, să ne bronzăm. Însă, din păcate, toată fericirea se poate transforma într-un adevărat coșmar după ce ne înțeapă insectele precum furnicile, țânțarii, albinele, viespile sau musculițele. Acestea ne lasă pe piele umflături, roșeață, inflamații și nu doar.

Arsuri? Mușcături de albine sau țânțari? Soluția care face față acestor probleme!

De asemenea, în timpul verii putem fi arși de soare sau înțepați de meduzele care eliberează celule otrăvitoare.

O reacție naturală a corpului uman la mușcăturile de insecte, meduze, precum și la arsurile solare este disconfortul, inflamația și înroșirea pielii. Aproximativ 80% din persoanele mușcate simt mâncărime, arsuri sau chiar dureri în locul pătrunderii otrăvii sau a salivei. În 45% dintre cazuri, poate apărea o alergie la mușcăturile de insecte.

În privința arsurilor solare, cei mai expuși sunt copiii de până la 3-4 ani, în special cei cu pielea și părul deschis la culoare.

Astăzi, piața farmaceutică oferă o varietate de unguente, creme, geluri, care combat mâncărimea pielii din cauza arsurilor solare, a mușcăturilor de insecte, precum și arsurilor de uz casnic și industrial cu un grad scăzut.

Cel mai eficient și convenabil pentru utilizare este gelul. Acesta este caracterizat printr-un efect mai rapid asupra zonei afectate, deoarece conține particule dizolvate ale substanței active. În plus, la fabricarea gelului nu sunt utilizate grăsimi, dar apă, astfel se spală ușor de pe corp și de pe haine.

Stiderm Gel cu efect triplu te va ajuta!

Stiderm Gel este o combinație de trei substanțe active, care determină efectul triplu. Mepiraminul - reduce inflamația și mâncărimile prin acțiunea antialergică. Lidocaina - reduce durerea și arsura. Dexpanthinol - stimulează regenerarea pielii și vindecă.

Stiderm Gel fără culoare și miros, se aplică un strat subțire pe pielea afectată de 2-3 ori pe zi. Durata tratamentului nu trebuie să depășească șapte zile.

Înainte de utilizare, citește instrucțiunile și consultă un medic. Gelul nu este recomandat pentru tratamentul copiilor sub doi ani.

Stiderm Gel trebuie să fie prezent în orice trusă de medicamente - acasă, la vilă, pe drum, în vacanță!

Arsuri? Mușcături de albine sau țânțari? Soluția care face față acestor probleme!