Adevărul despre îmbătrânire! Este influențată de stilul de viață și de dietă

Adevărul despre îmbătrânire! Este influențată de stilul de viață și de dietă

-
//
02.02.2018

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă de fapt îmbătrânirea? De ce are loc și cum se manifestă? De ce apare mai ales la premenopauză, postmenopauză sau andropauză? În termeni științifici, îmbătrânirea este strict legată de degradarea celulelor corpului.

Adevărul despre îmbătrânire! Este influențată de stilul de viață și de dietă

Unele celule se degradează mai repede, precum neuronii sau celulele pielii, alte celule rezistă timp mai îndelungat, precum cele din oase. Pe măsură ce îmbătrânim, toate celulele sunt afectate. Viteza acestor degradări este foarte puternic influențată de dietă și stil de viață. O dietă bogată în antioxidanți poate încetini îmbătrânirea organismului într-un proces numit anti-aging.

Atunci când corpul nu are suficienți antioxidanți din dietă, are loc oxidarea, adică elemente importante ale celulelor sunt distruse. Rezultatul celulelor afectate este accelerarea îmbătrânirii organismului foarte vizibile la postmenopauză și premenopauză. Nu doar la nivelul pielii, ci și al organelor interne. Iar pentru a diminua acest risc, este nevoie de o dietă bogată în antioxidanți, care neutralizează efectele radicalilor liberi.

Îmbătrânirea prematură, mai ales premenopauza și postmenopauza, duce la creșterea riscului unor boli precum:

  • Rigidizarea arterelor
  • Creșterea oxidării LDL (colesterolul rău)
  • Cancer
  • Boli cardiovasculare
  • Reumatism
  • Alzheimer

Un exces de radicali liberi poate fi cauza îmbătrânirii premature. Dacă vă afectează vreuna din situațiile de mai sus, vă încurajăm să aveți o dietă bogată în antioxidanți.

Farmacia Familiei recomandă cu încredere B!TONIC YELLOW VIBE

B!TONIC YELLOW VIBE conține o formulă echilibrată de 3 grupe de antioxidanți din plante. Cu extract pur de ceai verde, componente active din merișor, resveratrol și cupru, oferă corpului necesarul de antioxidanți pentru a încetini procesele de îmbătrânire prematură.

✓ 100% vegan

✓ Surse vegetale

✓ Capsulă vegană din extract de pin

✓ Ușor de înghițit fără eructații

✓ Cantitate echilibrată de antioxidanți

✓ Fabricat în Germania

Adevărul despre îmbătrânire! Este influențată de stilul de viață și de dietă

Vino în perioada februarie - martie la Farmacia Familiei și beneficiază de oferta unică – 30% reducere la Bitonic Yellow Vibe!