Vara este anotimpul în care, mai mult ca oricând, simțim nevoia să consumăm lichide. Când vine vorba să bem ceva răcoritor, primul lucru la care ne gândim este apa, apoi limonadele, fresh-urile și rar cine se gândește că o variantă ideală ar fi ceaiul!

10% reducere la sortimentul de ceaiuri pentru detoxifiere și slăbit

Rece sau fierbinte, ceaiul este o sursă optimă de hidratare, atunci când temperaturile debordează. Spre deosebire de cafea, ceaiul nu provoacă dependență și este un atribut al stilului sănătos de viață. Este o idee preconcepută că bem ceai doar când suntem bolnavi.

Pe lângă efectul de hidratare, ceaiul are proprietăți revigorante, ne dă o stare generală de bine și este o alternativa bună la consumul de cafea. În plus, atunci când vorbim despre beneficiile ceaiului, luăm în calcul combinațiile reușite din plante medicinale, care nu doar revigorează pe timp de vară, dar și detoxifică, favorizează digestia, stimulează metabolismul și poate fi lesne inclus într-un regim de slăbire sau purificare.

În general, plantele medicinale sunt apreciate pentru proprietăţile lor diuretice, antiinflamatoare, depurative, tonifiante şi de ardere a grăsimilor. Acestea sunt adjuvante naturale recomandate în curele de slăbire, alături de un regim alimentar sănătos, însoțit de multă mișcare.

Vă prezentăm câteva adevărate cocktail-uri de purificare a organismului pe care vi le recomandăm cu încredere: Ceai pentru slăbit ,,Magia Trav”, Ceai Apotheke cu cătină albă. Ceai pentru slăbit cu ananas, Ceai Phytolek Elegans, Ceai Phytolek Laxativ, Ceai pentru slăbit Alevia. Pe toate le găsiți în rețeaua Farmacia Familiei, iar colaboratorii noștri vă stau la dispoziție pentru orice recomandări și sfaturi.

10% reducere la sortimentul de ceaiuri pentru detoxifiere și slăbit10% reducere la sortimentul de ceaiuri pentru detoxifiere și slăbit10% reducere la sortimentul de ceaiuri pentru detoxifiere și slăbit

Aceste ceaiuri pot fi găsite în toată rețeaua Farmaciei Familiei!