mamaplus

O tânără de 26 de ani, condamnată la închisoare, pentru că și-a lăsat bebelușul singur în casă, dezbrăcat și flămând

-
//
22.01.2020

O tânără de 26 de ani, din România, care a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate copilului său, a fost prinsă recent de polițişti şi dusă la penitenciar. De mai multe ori, într-un interval de doi ani, ea şi-a lăsat bebelușul singur în casă, dezbrăcat şi fără să îl hrănească.

La data de 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Roman pe numele unei tinere de 26 de ani.

Cea în cauză era condamnată de instanța de judecată la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

În fapt, în perioada 2016 – 2018, mama și-a lăsat, în repetate rânduri, bebelușul, în vârstă de un an, singur în casă, dezbrăcat, fără să-l hrănească și fără să îi asigure o igienă corespunzătoare, punându-i în primejdie gravă dezvoltarea fizică, morală și intelectuală. Femeia a fost condusă și depusă la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.