mamaplus

Horoscopul săptămânii 4-10 noiembrie 2019: Vărsătorii își îmbunătățesc veniturile, iar leii sunt puși pe ceartă

-
//
04.11.2019

În general, ne așteaptă o săptămână liniștită chiar dacă pentru unii nativi s-ar putea isca niște conflicte la locul de muncă. Este o perioadă benefică pentru stabilizarea situației financiare și a armoniei din cuplu. Să vedem în continuare previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Săptămâna începe cu idei foarte bune pentru îmbunătățirea situației financiare. Unii nativi chiar ar putea avea parte de propuneri și oferte în acest sens, însă sunt sfătuiți să le analizeze în detaliu și să nu se grăbească în luarea deciziilor finale. Atenție la conflictele cu partenerul de viață pe tema banilor și finanțelor în comun.

TAUR: În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur dau dovadă de un randament foarte mare la locul de muncă și chiar dacă vor fi copleșiți de sarcini și responsabilități, vor reuși să le facă față cu brio. Întâlnirile cu prietenii vor fi pe primul plan, însă se recomandă mai multă prudență în dialogul cu persoana iubită pentru că pot apărea conflicte către finele săptămânii.

GEMENI: Pentru cei născuți în zodia Gemeni, această săptămână aduce șanse și oportunități de a se face remarcați la locul de muncă sau în afaceri. Nativii vor da dovadă de eficiență și productivitate și acest aspect poate aduce cu sine aprecieri. Finalul săptămânii îi găsește în mijlocul unor prieteni apropiați.

RAC: Pentru nativii din zodia Rac această săptămână aduce un context astrologic favorizant pentru sectorul financiar. Nativii ar putea rezolva o problemă legată de bani, ar putea achita o datorie sau ar putea obține un credit, un împrumut dorit. Totodată, forma mentală foarte bună în care se găsesc acum îi va susține în luarea celor mai bune decizii, mai ales că prudența nu le este străină. În plan sentimental, începutul de săptămână le poate aduce comnflicte cu persoana iubită, mai ales în cazul celor căsătoriți.

LEU: Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să aibă foarte mare grijă la modul în care comunică cu cei din jur, în special cu colegii de muncă, superiorii și partenerii de afaceri, deoarece pot da naștere unor conflicte care să le afecteze imaginea. În weekend, leii vor avea o stare de bună de spirit și energia de care dau dovadă acum ar trebui canalizată către cei dragi, familie și partener.

FECIOARĂ: Săptămâna începe cu o ușoară stare de dezechilibru între psihic și emoțional sau între muncă și odihnă, iar cei născuți în zodia Fecioară ar putea fi mai puțin comunicativi cu cei din jur. Tendința de suprasolicitare la locul de muncă există, însă și energia și determinarea vor fi pe măsură. În cuplu se întrevăd discuții tensionate legate de bani și recomandarea este de a se evita pe cât posibil cheltuielile nejustificate.

BALANȚĂ: În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță cu greu vor reuși să găsească echilibrul și armonia în dialogul cu cei din jur. Tensiunile, însă, trebuie controlate pentru că pot conduce la ruperea relațiilor, mai ales a celor de familie deja instabile. La locul de muncă randamentul va fi crescut, însă suprasolicitarea nu este de bun augur acum, motiv pentru care nativii sunt sfătuiți să se odihnească corespunzător și să profite din plin de weekend pentru relaxare.

SCORPION: Ritmul alert de la locul de muncă ar putea să-i suprasolicite pe cei născuți în zodia Scorpion, însă pe de altă parte îi va ajuta și să iasă în evidență și să-și surprindă în mod plăcut superiorii. Cert este că weekend-ul ar trebui dedicat odihnei și relaxării, poate chiar și plimbărilor ușoare în aer liber. Cineva din familie le-ar putea cere ajutorul și de preferat ar fi să se facă utili. Este o perioadă bună ca nativii care au suferit sau au avut parte de dezamăgiri să le depășească acum.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să fie foarte atenți la modul în care-și dozează energia. De preferat ar fi să o canalizeze către activități constructive, fie pentru un proiect suplimentar care să le aducă bani, fie pentru a petrece mai mult timp cu familia. Prietenii își pot face simțită prezența prin sfaturi bune. Se cere foarte multă prudență în plan financiar deoarece pot exista pierderi și pagube materiale majore.

CAPRICORN: În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Capricorn au mari șanse să-și îmbunătățească veniturile, fie din colaborări, fie din noi proiecte personale. Atenție la conflictele cu superiorii! Către finele săptămânii, nativii vor simți mai mult nevoia de a petrece timp alături de cei dragi. Din partea membrilor familiei pot avea parte de surprize plăcute în weekend.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu forțe proaspete. Nativii vor avea parte de energie, voie bună și vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propun. Șansele de a-și îmbunătăți veniturile sunt destul de mari acum. În plan sentimental s-ar putea ca unele secrete să iasă acum la suprafață și să dea naștere unor conflicte, însă vor fi trecătoare.

PEȘTI: În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie dezamăgiți de traiectoria pe care o ia un proiect sau s-ar putea ca un plan profesional/financiar să nu funcționeze așa cum și-au dorit. Din acest motiv pot apărea o serie de fluctuații de dispoziție, iar starea generală de spirit să nu fie chiar cea mai bună. Atenție la prieteni! Din această zonă poate veni o mare dezamăgire!