La mine a început brusc. După patruzeci de ani. Au apărut puncte mici în zona decolteului. Nici nu am crezut inițial că este alergie la soare. M-am gândit că sunt cauzate de sucul de portocale sau roșiile din restaurantul hotelului cu all inclusive.

mamaplus

De când mă țin minte mă pârleam de două ori pe an pe malul mării la diferite latitudini până la culoarea unei creole de foc. Și apoi de nenumărate ori pe plajele orașului și la picnicuri. Avertismentele medicale care recomandau evitarea soarelui de la orele unsprezece până la trei le ignoram cu aroganță. Făceam băi de soare până la epuizarea completă. Și dintr-odată bang.
 
M-a ajuns în timpul odihnei la mare. În a treia zi de la sosire. Abia începusem să simt gustul. Dar! Am ascultat senzațiile proprii, am privit decolteul meu, excluzând sucul de portocale și roșiile, și... am deschis Internetul.
 
La întrebarea: am pentru prima dată manifestări alergice la soare, sunt în Turcia (da, am uitat să vă spun că eram acolo), ce mă poate ajuta, răspunsurile au început să cadă ca din cornul abundenței. S-a dovedit că majoritatea prietenilor mei sunt la curent cu gama și calitatea industriei farmaceutice din Turcia. Și nu din cauza că toată lumea a avut probleme, aflându-se în Turcia. Cineva a uitat niște medicamente acasă, iar copiii au avut ba una ba alta. Cineva le-a terminat pe cele care le-a adus cu sine. Cineva a ars la soare, adormind pe plajă. Nu știi niciodată din ce motiv oamenii intră in farmacie într-o țară străină.
 
Toți au apreciat în unanimitate calitatea medicamentelor din Turcia. Și marea majoritate mi-a sfătuit gelul Stiderm. Timp de o seară, am aflat despre acest medicament atât de multe încât Google poate să se oprească de invidie. Și toate informațiile au fost susținute de exemple concrete. Și cât de minunat elimină manifestările alergice la adulți și copii. Și cât de mult ajută împotriva arsurilor solare. Și cât de util va fi acasă împotriva mușcăturilor de insecte. De exemplu, în zece minute elimină mâncărimea și veziculele.
 
Așadar, dimineața eram la farmacie și curând îmi plăcea din nou decolteul meu. A fost doar nevoie să aplic timp de câteva zile Stiderm cu cinci sau zece minute înainte de a ieși la soare.

mamaplus

Am luat câteva tuburi cu mine la Chișinău, dar s-a dovedit că este comercializat și în farmaciile locale. Deci, iată remediul - Stiderm gel.   

Este important de remarcat că nu am mai avut alergie la soare. Aoleu cu ciudățeniile de vârstă! Dar a apărut urticarie din cauza faptului că mă supraîncălzeam în mod constant în biroul fierbinte, cu aer condiționat. Chiar nu puteam face nimic cu colegii mei cu care avem preferințe de temperatură diferite. Și iată că Stiderm elimina roșeața de sub brațe și în alte locuri care suferă de transpirație de parcă le lua cu mâna. Sunt sigură că dacă problema va persista și vara, acest gel se va descurca.

Și despre mușcăturile de țânțari. El este, pur și simplu, un panaceu. Orice femeie mă va înțelege. La urma urmei, cel mai groaznic lucru este să vezi vezicule însoțite de mâncărime pe față, care nu pot fi ascunse nici de fondul de ten, nici de corector, nici de crema BB. Pe când Stiderm elimină mâncărimea și calmează pielea în câteva minute. Te-ai spălat, ai aplicat gelul, ți-ai băut cafeaua și mergi să-ți aplici machiajul fără nicio durere de cap.
 
Cum funcționează? Ca agent de vindecare, ca un anestezic și ca un produs antihistaminic în același timp. Conține lidocaină, dexpantenol și maleat de mepiramină. Totul este simplu, eficient și fără contraindicații.
 
Va elimina și semnele de mușcături de pe fețele drăguțe ale copiilor și locurile scărpinate din jur le va vindeca. Deci, aveți un remediu și pentru aceasta - Stiderm gel.

(publicitate)