Primăvara este anotimpul în care trebuie să faci câteva schimbări în alegerile tale referitoare la alimentație, sport și stil de viață. Așa că iată o lista de cinci acțiuni care te va ajuta să fii în formă maximă și te bucuri de fiecare zi.

1. Petrece mult timp în aer liber – aerul curat, lumina și vântul te ajută să te eliberezi de stres, să îți refaci sistemul hormonal și să treci cu bine peste astenia de primavară.

2. Încearcă antrenamente noi – rutina este cel mai mare inamic al celor care fac sport, așa că profită de primavara ca să încerci lucruri noi : mergi la un antrenament de alergare în pantă, înscrie-te la un curs de Ashtanga Vinyasa yoga. Vei redobândi entuziasmul de a face mișcare în fiecare saptamănă!

3. Meditează măcar 5 minute pe zi – acordă-ți atenție în fiecare zi, conștientizând lucruri simple, cum ar fi respirația. Astfel te observi cu grijă, îți dai ragazul de a te reconecta cu tine și astfel elimini stresul și emoțiile negative.

5. Încearcă preparate noi, exotice : să mănânci sănătos înseamnă să te obișnuiești cu texturi și arome diferite, așa că încearcă în fiecare săptamână un preparat nou, cu arome exotice: curry de legume cu lemongrass, pui cu lapte de cocos sau iaurt cu ananas, toate îți vor educa preferințele alimentare și te vor ajuta să mănânci sanatos și diversificat.

Pentru ca să te simți bine și în formă trebuie să ai grijă de comportamentul și alimentația ta.