mamaplus

Rodica Ciorănică, despre bărbatul misterios din viața ei: „Este extraordinar și mă iubește!”

0
//
19.03.2020

Jurnalista Rodica Ciorănică, o femeie puternică și sensibilă în același timp, și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat, deja de un an. Deși a trăit experiențe greu de imaginat, precum un divorț și decesul fostului său soț, în prezent Rodica mărturisește cu sinceritate că „și-a găsit omul care-i seamănă foarte mult” și că „probabil asta a așteptat toată viața”.

În cadrul unui interviu, Rodica Ciorănică a vorbit despre platforma online pe care a fondat-o în 2018, dar și despre relația pe care o trăiește în prezent alături de un bărbat. 

„Da, există un bărbat! Este foarte discret, nu iubește chestia pe care o facem noi acum, bărbații nu vor să fie în vizor. Azi o să vină și noi o să gătim. Îmi place să termin mai repede munca și să gătim împreună ceva. Este un bărbat extraordinar, mă iubește. Suntem bine. Acum este prieten și cu Paula. Asta este foarte bine și uite că chiar am început să avem escapade în trei. Este totul minunat și vreau să cred că e pe toată viața. Deci e serios!”, a povestit jurnalista.

Fosta prezentatoare TV a vorbit deschis despre bărbatul pe care l-a întâlnit acum un an, însă nu a oferit detalii despre identitatea și activitatea acestuia.

„Foarte rar întâlnești un om de care-ți dai seama că seamănă foarte mult cu tine, chiar dacă vine dintr-un mediu total diferit, are activități total diferite. Semeni mult din punct de vedere al calității umane, al sufletului. Ești practic tot tu, doar că de sex opus, știi? Are lucrurile care-mi lipsesc mie: știe să taie, știe să spună nu, știe să fie dur și mie asta îmi place. Știe să fie alături când trebuie, asta-i tare important. Probabil că asta am așteptat toată viața: un umăr, căldură, un om care să fie alături oricând. Chiar dacă e la distanță, cred că în această perioadă de când ne cunoaștem, e un an la mijloc, nu i-am simțit niciodată lipsa”, a spus Rodica.

Rodica Ciorănică a fost căsătorită cu Sergiu Gavriliță timp de 20 de ani, având împreună o fiică - Paula Mia Gavriliță. Cei doi au gestionat o afacere de succes chiar și după divorț. În 2018 însă Sergiu s-a stins din viață din cauza unei afecțiuni a pancreasului.