Sezonul rece începe să-și facă, încet, simțită prezența și, cu siguranță, te-ai întrebat deja ce se mai poartă în acest an. Ei bine, de la croieli simple și structurate, la imprimeuri florale și culori vibrante, sezonul toamnă iarnă 2019 este atat de variat în tendințe, încât este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău. 

mamaplus

Ținutele de toamnă 2019 sunt, în continuare, sub puterea culorilor îndrăznețe și elegante, dar și a animal print-ului. Principalele scheme de culori pentru toamna 2019 includ:

  • Verde cu nuanțe exotice
  • Maro migdală
  • Auriu
  • Bordo intens
  • Albastru închis – Galaxy Blue
  • Roșu închis „ardei chili“
  • Albastru Ciel pentru paltoane
mamaplus

Ce croieli se poartă
În 2019, revine în tendințe sublinierea siluetei care, totuși, nu lasă în urmă piesele vestimentare supradimensionate. Liniile feminine, care evidențiază talia, sunt, din nou, în trend. La polul opus însă, sunt costumele cu pantaloni, cu o ușoară tentă masculină.

Bold shoulders sau umerii foarte pronunțați, în stilul anilor ’80, sunt reinterpretați și ne oferă o groază de posibilități stilistice, multe dintre ele chiar cu un minim de efort – un sacoul statement cu umerii în acest stil poate să facă până și clasicul blugi + tricou să arate super șic.

Ținutele de toamnă 2019 sunt, în continuare, sub puterea culorilor îndrăznețe și elegante, dar și a animal print-ului.

mamaplus

În toamna 2019 se poartă inserții cu flori mici, medii sau chiar mari. Toate vor fi la mare căutare în sezonul toamnă-iarnă 2019-2020. După cum ne arată marile branduri de fashion, imprimeurile florale vor decora rochii, bluze si fuste.

Noile tendințe în modă ne arată că se poartă foarte mult costumele. Cu toate astea, trebuie să renunți la ideea că un costum poate fi doar gri sau negru. Poți încerca o culoare puternică.

Sezonul acesta sunt la înălțime, de asemenea, piesele vestimentare în carouri, de la fulare și paltoane până la rochii și fuste.

Sursa