Prezentă, alături de Prințul Harry, la premiera oficială a filmului Lion King, Meghan Markle a ales o rochie simplă neagră, care să-i dea certitudinea că nu greșește mizând pe eternul negru, cel care te scapă din multe încurcături stilistice.

mamaplus

Se pare că și Ducesa de Sussex, apelează la negru, așa cum facem toate în anumite situații. Doar că rochia ei este o creație din colecția designerului Jason Wu și costă aproximativ 2500$. După apariția fotografiilor în presă, rochia a fost imediat identificată de fashioniste pe un site și epuizată în câteva ore.

Interesant este că materialul din care a fost confecționată rochia este, conform descrierii de pe site… acetat. Adică o fibră din celuloză, care are o strălucire asemănătoare mătăsii. Este un material cu elasticitate de până la 30%, care nu se mototolește excesiv. Fiind rezistent la apă, se usucă foarte repede.

De regulă, acetatul se folosește pentru confecționarea umbrelelor și a pelerinelor de ploaie, dar și în combinații cu alte materiale textile pentru bluze, cămăși, rochii și căptușeli.

Rochia este prevăzută cu fermoar la spate, are inserții din voal și e de lungime medie. Ducesa de Sussex a accesorizat ținuta cu un clutch, a purtat o pereche de pantofi negri și cercei cu diamante.

Sursa