Începe o perioadă frumoasă - toamna de aur, când totul în jur capătă nuanțe ruginii spre galben, iar tendințele din acest sezon ne permit să experimentăm frumos cu culorile și să ne încadrăm bine în acest peisaj. În continuare vei afla ce nuanțe au predominat pe marile podiumuri internaționale și îți vei face un tablou complet ca să poți să-ți reînnoiești frumos garderoba.

mamaplus

Roșu

Fii mai îndrăzneață și poartă roșu cum îți place ție mai mult. Indiferent dacă alegi o rochie roșie, un costum masculin roșu sau un palton oversized roșu, important este să îți construiești un look total în această nuanță clasică, puternică și energică. Nimic nu este mai atrăgător decât roșul într-un decor de toamnă.

Galben

Pierpaolo Piciolli, designerul Valentino, recomandă această culoare tuturor femeilor, pentru că este atât de vie și mereu îți poate oferi un plus de energie. Poți alege galbenul în diverse nuanțe, cum ar fi muștar sau galben-gri.

mamaplus

Verde

Optează pentru această culoare dacă nu vrei să intri în tabloul subru al zilelor mohorâte, când majoritatea oamenilor aleg haine în nuanțe întunecate, cum ar fi gri sau negru. Verdele este mereu o idee bună, fie că vorbim despre un palton sau o rochie cu mâneci lungi de un verde smarald copleșitor.

Portocaliu

Iată că vorbim despre o altă culoare tipică unei veri toride, dar pe care designerii au exploatat-o în toamna 2019. Inspiră-te de la Marni, Versace sau Salvatore Ferragamo pentru trenciuri sau blazere atemporale. Și trebuie să ne crezi că nu te vei plictisi de această culoare nici sezoanele viitoare, așa că merită să investești într-o astfel de piesă.

mamaplus