Fiecare femeie este tot mai speriată de apariția ridurilor, însă ele sunt absolut firești. Pe cât de înfricoșător ți s-ar părea, da, toate vom avea riduri la un moment dat!

mamaplus

Ne cumpărăm tot felul de creme, serumuri, apelăm la toate intervențiile estice care apar pe piață, dar nu ne dăm seama de faptul că nu ar trebui să oprim un proces firesc al vieții și că ceea ce ar trebui să faci este să îl facem este să îmbrățisăm cu brațele deschise.

Ceea ce ar trebui să știi este faptul că ele apar în momentul în care suntem foarte expresive și reușim să ne exprimăm emoțiile printr-o mimică proprie. Acest lucru se întâmplă mai ales în cazul persoanelor care sunt mereu vesele și găsesc câte un motiv să râdă în orice situatie în care se află. În cele mai multe cazuri, ridurile ne sugerează faptul că avem o experiență de viață destul de vastă, dar și faptul că suntem capabili să ne exteriorizăm emoțiile.

Există și câteva moduri prin care poți preveni apariția ridurilor cât mai mult timp și anume:

1. Protejează-ți pielea
Prin acest lucru, ar trebui să înțelegi faptul că în fiecare zi ar trebui să te demachiezi corespunzător, să folosești o cremă cu protecție solară, dar mai ales să folosești acele creme care se potrivesc tipului tău de ten. Dacă te expui în mod excesiv la razele ultraviolete, vei vedea efectele acestui lucru mult mai târziu, prin faptul că pielea ta poate îmbătrâni mult mai repede decât ți-ai dori.

2. Fii atentă la alegerile pe care le faci
Fie că vorbim de alegeri alimentare, sentimentale sau profesionale, ele au un puternic impact asupra noastră, implicit și asupra pielii. Micile schimbări precum consumarea mai multor fructe și legume, evitarea fumatului, a consumului de alcool și a stresului, toate aceste schimbări te vor ajuta pe termen lung.

3. Alege produse specifice tenului tău
Știm că probabil îți dorești să încerci tot mai multe produse de îngrijire a pielii, însă trebuie să le alegi pe acelea care se potrivesc într-adevăr tipului tău de ten. În mod cert, vei vedea îmbunătățiri, iar pielea ta va arăta mult mai bine.

4. Nu exagera
Fie că uneori ne ia valul și vrem să experimentăm tot mai mult, ar trebui să acordăm o atenție extrem de mare organismului nostru și felului în care acesta reacționează la anumite obiceiuri pe care le facem. Încearcă să te relaxezi atunci când simți că organismul tău poate ceda și fă cât mai des pauze. Știm că vrei să le faci pe toate dintr-o dată, însă uneori e bine să îți acorzi timp doar ție și felului în care să te simți mai bine.

Sursa