mamaplus

Ce să faci dacă îți cad genele. Trucuri pe care să le încerci ca să le stimulezi creşterea

0
//
06.02.2020

Orice femeie visează la gene frumoase şi dese, însă acestea încep să cadă după vârsta de 30 de ani. Dacă ai observat că genele tale nu mai sunt atât de dese ca altădată, trebuie să ții cont de câteva sfaturi simple.

„Pe măsură ce îmbătrânim, părul începe să devină mai subțire şi mai uscat, iar căderea mai accentuată. Din păcate, acest proces afectează şi genele”, declară medicul dermatolog Dendy Engelman.

La fel ca şi în cazul căderii părului, căderea genelor poate fi cauzată de schimbări hormonale şi deficiențe de vitamine. Frecarea excesivă, ruperea, anumite boli autoimune precum alopecia areata pot provoca, de asemenea, pierderea genelor.

Ca să scapi de această problemă este bine să foloseşti un ser special conceput pentru creşterea genelor. Găseşti numeroase produse în farmacii, ce ajută la stimularea şi creşterea genelor.

De asemenea, pentru a stimula creşterea poți să foloseşti şi ulei de ricin, care are puterea de a preveni dezvoltarea microbilor şi de a detoxifica pielea datorită conținutului de acid rinicoleic.

Un alt remediu naturist la care poți apela este uleiul de măsline, care ajută la hrănirea pielii şi la hidratarea ei. Tot ce trebuie să faci este să-l aplici pe gene şi să-l laşi să acționeze cât mai mult timp.

Nu în ultimul rând, ar fi bine să renunți la ondulatorul de gene, întrucât da, e adevărat că ajută la curbarea lor, însă poate să aibă şi efecte adverse, mai ales dacă îl foloseşti des.