Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi și deși anul acesta a împlinit 66 de ani, aceasta este într-o formă de invidiat și reușește încă să-și păstreze silueta din tinerețe.

mamaplus

Artista a dezvăluit că nu a ținut niciodată o dietă, însă de câte ori i se pare că a pus un pic pe ea, recurge la un truc inedit pe care l-a învățat de la mama ei. Mai exact, ea ține câteva zile post, renunțând complet la carne, lactate, ouă și unt.

„Dietă nu am ținut niciodată. Post, da. Așa m-a învățat mama. Eu nu am reușit să țin cap-coadă un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac, țin post.  Pe vremuri, când era Ileana (n.r. Ileana Lazariuc) la mine și deschidea frigiderul, cădeau morcovii și îmi striga că nu are ce să mănânce la mine. Acum se întâmplă asta când mă duc eu la ea și deschid frigiderul”, a declarat Anastasia Lazariuc într-o emisiune TV.

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc”, a povestit Anastasia Lazariuc. 

Anastasia a mărturisit că nu face deloc sport, deși fiica ei a insistat să meargă cu ea la sală.
Însă, încearcă să evite carnea cât mai mult posibil și consumă mai multe lactate, brânzeturi, salate, legume și fructe. Cu toate acestea, artista recunoaște că o ajută și gena moștenită din mama ei, mărturisind că la ea în familie toată lumea este slabă.

Sursa