mamaplus

Află cum să-ți îngrijești corect buzele uscate și crăpate în perioada rece a anului!

0
//
13.09.2019

Odată cu începerea sezonului rece al anului, din cauza schimbărilor de temperatură, pielea și buzele se usucă mult mai des decât în alte perioade. Nu doar aspectul are de suferit, ci și sănătatea. Pentru prevenirea și tratarea acestor neplăceri este nevoie o îngrijire corectă, care reprezintă un ritual indispensabil, și nu dificil.

mamaplus

Semnele buzelor sănătoase sunt volumul și hidratarea. Pentru a oferi pielii o formulă hrănitoare, dar și maximă protecție, este necesar să aplici un balsam de buze în fiecare zi. Asigură-te că-l ai tot timpul în poșetă!

Iată câteva idei eficiente de produse hidratante care vor face parte din rutina ta zilnică și-ți vor menține buzele într-o stare optimă:


Balsam de buze Weleda Skin Food (la preț de 186 lei)

mamaplus

La crearea balsamului de buze Skin Food Lip Butter s-a folosit un set de ingrediente naturale, care și-au demonstrat eficiența de-a lungul anilor. Balsamul funcționează ca un scut împotriva factorilor externi, îți oferă o hidratare intensă și previne uscarea și crăparea buzelor. Extractul de violete conține glicozide ale antocianidinelor și ulei esențial, care tratează eficient buzele crăpate. Totodată, extractul de mușețel și gălbenele protejează și calmează buzele crăpate, prevenind iritațiile.

Balsam de Buze Everon (la preț de 108 lei)

mamaplus

Proprietățile Balsamului de Buze Everon sunt fantastice:

  • calmează și îngrijește fără a lăsa un film gras pe piele, deoarece nu conține materii prime pe bază de uleiuri minerale;
     
  • untul de shea, ceara de candelilla și ceara de trandafiri protejează buzele delicate, oferind o protecție solară naturală (SPF 4) fără a conține filtre UV sintetice;
     
  • oferă o protecție de încredere împotriva acțiunii mediului înconjurător, previne crăparea și arsurile buzelor și le conferă o strălucire mătăsoasă.

Produsele Weleda pot fi găsite ONLINE și la Biorganic Raw Cafe, pe str. Mihai Eminescu 39 A, tel: 078480007.

Tu câtă atenție acorzi îngrijirii buzelor tale?