Această supă vă va alinta papilele gustative. Se servește cu un cașcaval moale picant și bruschetta cu usturoi!
Rețeta supei:
1. Spălăm legumele. Le încrestăm cu cuțitul și le aranjăm pe tava tapetată cu hârtie. Le sărăm și le stropim cu ulei de măsline. Aranjăm peste ele crenguțele de rozmarin și usturoiul strivit un pic.
2. Coacem la 180 grade Celsius până la 30 de minute.
3. După ce se răcesc, le curățăm de coajă și semințe. Le tocăm cu blenderul, adăugând si sucul din tava unde s-au copt.
4. Strecurăm compoziția obținută și o punem la foc mediu, o aducem până la fierbere. Condimentăm cu sare, zahăr și piper.
5. Când servim supa mai gustăm de sare, adăugăm o roșie cherry coapta și o bilă de cașcaval (mascarpone, usturoi, bazilic tocat, zest de lamâie). Nu uitam de bruschetta cu usturoi!