Această salată poate fi servită atât ca o gustare ușoară, cât și ca o cină completă. Ingrediente simple și bine cunoscute într-o combinație nouă!
MOD DE PREPARARE
1. Pentru dressing, curățați și tocați mărunt usturoiul. Rupeți frunzele de busuioc de pe tulpini. Tăiați partea de jos a tulpinilor de pătrunjel (nu veți avea nevoie de tulpini).
2. Tăiați mărunt verdeața și puneți-o în blender împreună cu usturoiul. Turnați câteva linguri de apă și uleiul de măsline. Bateți până la omogenizare în regimul de pulsare. Condimentați cu sare și piper.
3. Puneți la foc mare o cratiță cu 3 litri de apă, aduceți la fierbere, adăugați 1 linguriță de sare, puneți pastele și amestecați. Aduceți la fierbere și fierbeți conform timpului indicat pe ambalaj.
4. Scurgeți apa și puneți pastele într-o salatieră. Turnați jumătate de dressing și amestecați bine. Răciți complet.
5. Tăiați roșiile feliuțe medii. Sfărâmați brânza în bucățele mici sau dați-o printr-o răzătoare mare.
6. Amestecați toate ingredientele pregătite. Puneți în farfurii și turnați restul de dressing.