Salată „Cununa pascală”

Salată „Cununa pascală”

-
//
28.04.2016

Sărbătorile de Paşti se apropie cu paşi rapizi, iar salata pe care v-o prezentăm este foarte potrivită pentru această ocazie. Va împodobi masa de sărbătoare şi vă va dărui noi impresii culinare.

Salată „Cununa pascală”

MOD DE PREPARARE

Salată „Cununa pascală” 1. Tăiaţi ciupercile bucăţele şi prăjiţi-le în ulei de măsline. Salată „Cununa pascală” 2. Daţi printr-o răzătoare mare morcovul şi prăjiţi-l în ulei de măsline până se înmoaie. Salată „Cununa pascală” 3. Daţi prin răzătoare cartofii şi ouăle, adăugaţi maioneză şi amestecaţi separat. Salată „Cununa pascală” 4. Tăiaţi cubuleţe carnea fiartă. Salată „Cununa pascală” 5. Salata se aranjează în straturi. Primul strat – cartofii, al doilea – ciupercile. Salată „Cununa pascală” 6. Al treilea strat – morcovul. Al patrulea – carnea. Ungeţi cu maioneză. Salată „Cununa pascală”

7. Următorul strat – ouăle, apoi caşcavalul ras. 

Decoraţi cu verdeţuri şi ouă de prepeliţă vopsite.

Salată „Cununa pascală”

Sursa