Salată caldă cu ficat de la Victoria Levința

Salată caldă cu ficat de la Victoria Levința

-
//
09.09.2014
Salată caldă cu ficat de la Victoria Levința

Victoria Levinţa 

Lista ingredientelor:

Ficat – 800 gr.

1 ceapă

Usturoi

Roșii cherry – 300 gr

brânză cu mucegai – 200 gr.

Frunze de salată

Miere

Sos de soia

Pentru sos: suc de lămâie, muștar, un ou, ulei de măsline

Modul de preparare:

1. Prăjim ceapa timp de 4 minute

2. Facem focul mai încet, adăugăm ficatul și usturoiul și prăjim timp de 5 minute.

3. Condimentăm cu sare și piper, adăugăm mierea și sosul de soia. Facem focul mai tare și prăjim timp de 8-10 minute amestecând în continuu.

4. Pregătim sosul: amestecăm toate ingredientele după gust.

5. Într-un bol mare amestecăm atent ficatul+roșiile+brânza+frunzele de salată și turnăm sosul.

Salată caldă cu ficat de la Victoria Levința

Salată caldă cu ficat de la Victoria Levința

Salată caldă cu ficat de la Victoria Levința

Salată caldă cu ficat de la Victoria Levința

Sfat pentru gospodine:

Această salată se servește caldă! La dorință puteți adăuga pesmeți de casă.