Victoria Levinţa |
Lista ingredientelor:
Ficat – 800 gr.
1 ceapă
Usturoi
Roșii cherry – 300 gr
brânză cu mucegai – 200 gr.
Frunze de salată
Miere
Sos de soia
Pentru sos: suc de lămâie, muștar, un ou, ulei de măsline
Modul de preparare:
1. Prăjim ceapa timp de 4 minute
2. Facem focul mai încet, adăugăm ficatul și usturoiul și prăjim timp de 5 minute.
3. Condimentăm cu sare și piper, adăugăm mierea și sosul de soia. Facem focul mai tare și prăjim timp de 8-10 minute amestecând în continuu.
4. Pregătim sosul: amestecăm toate ingredientele după gust.
5. Într-un bol mare amestecăm atent ficatul+roșiile+brânza+frunzele de salată și turnăm sosul.
Sfat pentru gospodine:
Această salată se servește caldă! La dorință puteți adăuga pesmeți de casă.